Kaspersky Security for Windows Server

Kompliserte bedriftsnettverk krever den beste beskyttelsen. Én fil med skadelig programvare kan spre seg raskt over hele nettverket og forstyrre forretningsprosesser og ødelegge IT-infrastrukturen. Filservere trenger dedikerte sikkerhetsløsninger som beskytter viktig informasjon mot den nyeste skadelige programvaren. Løsningene må fungere kontinuerlig under høy belastning med lite innvirkning på ressursene.

Kaspersky Security for Windows Server ble utviklet spesielt for å beskytte komplekse nettverk og sikre at verdifulle ressurser er effektivt beskyttet. Med rask påvisning og respons og eksepsjonell robusthet samt oppstartskontroll og forebygging av utnyttelse mot nye trusler sørger den for avansert serverbeskyttelse for bedrifter av alle størrelser.

 • Avansert beskyttelse for servere

  • Neste generasjons beskyttelse mot den nyeste skadelige programvaren

   Kaspersky Security for Windows Servers flerlags trusselbeskyttelsessystem er basert på Kaspersky Labs unike HuMachine-rammeverk og oppdager alle typer skadelig programvare, inkludert avanserte, sofistikerte og nye trusler. Selv om systemet er svært kraftig, har det minimal innvirkning på serverytelsen og gir ulike muligheter for optimalisering avhengig av serverrollen (for eksempel ved å konfigurere programprioritet eller ekskludere pålitelige forretningskritiske prosesser fra skanning).

  • Skyassistert serverbeskyttelse

   Kaspersky Security Network (KSN) handler raskest på markedet når nye trusler registreres, forbedrer ytelsen til beskyttelsen og minimerer risikoen for falske bekreftelser.

  • NYTT: Forebygge utnyttelse

   Kaspersky Security for Windows Server består av en kraftig mekanisme for forebygging av utnyttelse som beskytter prosessminnet mot å bli utnyttet i et angrep. Den overvåker beskyttede prosesser og hindrer forsøk på å utnytte ikke-tettede sikkerhetshull eller zero-day-sårbarheter i systemkomponenter og programmer.

  • NYTT: Robust system

   Man oppnår den mest pålitelige beskyttelsen mot datasikkerhetsbrudd ved å implementere scenario for standard avvisning ved hjelp av Application Startup Control. Når man hindrer bruk av programmer av andre enn betrodde komponenter i systemet og spesifiserte programmer eller tjenester, blir de fleste typer skadelig programvare automatisk blokkert fra å starte. I kombinasjon med enhetskontroll som kjører i modus for standard avvisning og utelukker bruk av eventuell uønsket lagring, vil disse komponentene betraktelig redusere angrepsflaten og øke sikkerheten til serveren beskyttet av Kaspersky Lab.

  • Systemintegritet

   Det å sørge for at kritiske komponenter i systemet og prosesser (samt driftskritiske programmer) forblir intakte, er like viktig for sømløs serverfunksjon som for sikkerheten til sensitive data som behandles på serveren. Kaspersky Security for Windows Server tar seg av dette med funksjoner som filskadeovervåking og loggkontroll, som ikke bare bidrar til å forhindre uønskede endringer i systemet, men også til å oppdage enkelte indikatorer på et sikkerhetsbrudd og overensstemmelse med et antall forskrifter som for eksempel PCI/DSS.

  • Beskyttelse for terminalservere

   Kaspersky Security for Windows Server beskytter et bredt utvalg av miljøer for ekstern tilgang, inkludert Microsoft Terminal Services og Citrix XenApp/Xen-skrivebordet:

   • Sluttbrukernes økter i publiseringsmodi på skrivebord forblir sikret mot trusler, inkludert løsepengevirus. Den nye trafikksikkerhetskomponenten i Kaspersky Security for Windows Server gir beskyttelse mot virus og phishing for nett- og e-post-trafikk på Terminal Server.
   • Sikkerhetskontroller, spesielt program- og nettkontroller med Kaspersky-kategorier begrenser bruken av uoppfordrede ressurser og reduserer dermed risikoen for et datasikkerhetsbrudd.
  • NYTT: Støtte for Microsoft Windows Server-beholdere

   Den raske spredning av Docker-baserte containere for virtualisering krever spesiell beskyttelse som tar hensyn til containere som bruker den samme kjernen som andre serverprosesser. Kaspersky Security for Windows-servere sikrer Windows Server-containere og passer på at utsatte containere du kan støte på, ikke er til skade for bedriften din

  • Støtte for virtualiserte miljøer

   Kaspersky Security for Windows Server gir pålitelig sikkerhet for alle slags virtualiserte eller hybride infrastrukturer – private, vertsbaserte eller i en offentlig nettsky.

  • NYTT: Ekstern trafikksikkerhet

   Dette nye systemet gir trafikkfiltrering mot skadelig programvare, verifisering av nettkobling og kontroll av nettressurser, basert på Kaspersky-kategorier for eksterne systemer som støtter ICAP-protokollen, som proxy-servere, lagring eller andre systemer med ICAP-støtte.

  Lagringsbeskyttelse

  • Flerlags beskyttelse for lagring som alltid er på

   Kaspersky Security for Windows-servere støtter et bredt utvalg av lagringssystemer fra de mest fremtredende leverandørene, inkludert Hitachi, EMC², IBM, Dell, Oracle og NetApp. Funksjonen støtter både skanning ved tilgang (når en åpnet fil endres) og skanning ved behov (enten ved forespørsel eller planlagt). Unik Anti-Cryptor-funksjonalitet er tilgjengelig for NetApp-lagring. Denne teknologien sikrer data på delte nettverkstilsluttede datalagre mot løsepengevirus og blokkerer alle forsøk på å kryptere data på lagring fra alle tilkoblede vertsmaskiner som kjører skadelige krypteringsvirus.

  • Beskyttelse av delte mapper og lagringer mot skadelige krypteringsvirus (Anti-Cryptor)

   Kaspersky Lab-produkter var blant de første til å tilby dedikert beskyttelse av endepunkter fra krypterende løsepengevirus. Servere blir sjelden angrepet direkte, men nå som krypteringsvirus er i ferd med å bli en pandemi, blir servere jevnlig utsatt for eksternt initiert kryptering av data lagret på delte filressurser.

   Kaspersky Security for Windows Servers inneholder en unik antikrypteringsmekanisme som kan blokkere kryptering av filer på delte ressurser fra en ondsinnet prosess som kjører på en annen maskin på det samme nettverket. Dette systemet overvåker hele tiden de beskyttede delte mappene og følger med på tilstanden til de lagrede filene. Så snart krypteringsaktiviteten oppdages, blokkerer systemet angrepskilden fra å få tilgang til serveren, stopper krypteringsprosessen og hindrer tap av bedriftens data. Denne funksjonaliteten er tilgjengelig for Windows- og NetApp-lagringssystemer.

  Fleksibel, enkel administrering

  • Kontroll over administratorrettigheter

   Velg det riktige tilgangsnivået for hver serveradministrator for å gjøre det enkelt å overholde sikkerhetskravene som er spesifikke for ulike avdelinger og roller.

  • Varslingssystem

   Varslinger kan sendes til administratorer via meldingstjenesten eller e-post. Kaspersky Security for Windows Server er integrert med SNMP og kan driftes sammen med System Center Operations Management (SCOM). Du kan også overvåke driften ved å gjennomgå hendelsesloggene fra Microsoft Windows eller Kaspersky Security Center.

  • NYTT: SIEM-integrering

   Kaspersky Security for Windows Server gir integrasjonsmuligheter for forskjellige SIEM-systemer. Programmet kan konvertere hendelser i programloggene til formater som støttes av syslog-serveren, slik at disse hendelsene kan gjenkjennes og importeres til en SIEM. Programmet støtter konvertering til strukturert dataformat og til JSON-format.

  • NYTT: Administrasjon av Windows-brannmur

   For å gjøre administrasjon av serversikkerhet mer praktisk har Kaspersky Security for Windows Servers gjort det mulig å konfigurere de lokale Windows-brannmurene for serverne dine direkte fra den enhetlige konsollen i Kaspersky Security Center.

  • Den mest prisbelønte, mest anerkjente, mest verdsatte beskyttelsen

   Kaspersky Security for Windows Servers er basert på teknologier som konsekvent oppnår analytikeres anerkjennelse, topplasseringer i uavhengige tester og verdsettelse blant kundene. Uavhengig verifisering for at du kan betro Kaspersky Lab med beskyttelsen av de forretningskritiske serverne dine.

  • Ideell for scenarioer med driftskritiske servere

   Kaspersky Security for Windows Servers ble utviklet for å oppfylle de strengeste kravene som er nødvendig for serverscenarioer. Programmets iboende lave innvirkning på systemets ytelse, høye pålastningstoleranse og reduserte behov for vedlikehold (inkludert behovet for omstart) gjør det til det perfekte programmet for driftskritiske servere.

  • Enestående allsidighet

   Kaspersky Security for Windows Servers er egnet for en rekke serverroller og bruksmønstre, inkludert beskyttelse for filservere, nettverkslagringer og viktige elementer i bedriftens infrastruktur, slik at de fungerer trygt og sømløst.

  • Klar for bedriftens skyaktiviteter

   Kaspersky Security for Windows Servers er tilrettelagt for beskyttelse av både fysiske og virtualiserte servere og gjør at du kan kjøre serverens arbeidsoppgaver forsvarlig i enhver del av den hybride infrastrukturen: lokalt, i et datasenter eller i en offentlig nettsky.

  • Sentralisert administrasjon – spar tid og penger

   Kaspersky Security for Windows Server administreres via den enhetlige konsollen du ønsker: Kaspersky Security Center eller Kaspersky Endpoint Security Cloud. Enten du ønsker enkel bruk eller finmasket kontroll over hele infrastrukturen fra en enkelt synsvinkel, kan du justere bedriftssikkerheten til systemets spesifikasjoner og redusere administrasjonskostnadene.

  Slik kjøper du

  Kaspersky Security for Windows Server er inkludert i:

 • Hvis du vil se de mest komplette, oppdaterte kravene, kan du gå til Kasperskys kunnskapsbase.

  Maskinvarekrav for serverbeskyttelse

  • Generelle krav

   • x86-kompatible systemer i en konfigurasjon med én enkelt eller flere prosessorer
   • x86-64-kompatible systemer i en konfigurasjon med én enkelt eller flere prosessorer
  • Diskplass

   • Installasjon av alle programkomponenter: 70 MB
   • Lagring av objekter i karantene eller som sikkerhetskopi: 400 MB (anbefalt)
   • Lagring av logger: 1 GB (anbefalt)
   • Lagring av databaser: 2 GB (anbefalt)
  • Minimumskonfigurasjon

   • Prosessor: én kjerne, 1,4 GHz
   • RAM: 1 GB
   • Ledig plass på harddisken: 4 GB
  • Anbefalt konfigurasjon

   • Prosessor: 4 kjerner, 2,4 GHz
   • RAM: 2 GB
   • Ledig plass på harddisken: 4 GB

  Programvarekrav for den beskyttede serveren

  • Kaspersky Security 10 for Windows Server bør bare installeres på servere som kjører en av de følgende Windows-versjonene. Microsoft Windows Installer 3.1 kreves også

   • Microsoft Windows Server 2008 x86/x64 Standard / Enterprise / Data Center SP1 eller nyere (inkludert kjernemodus)
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard / Enterprise / Data Center SP1 eller nyere (inkludert kjernemodus)
   • Microsoft Windows Hyper-V Server 2008 R2 SP1 eller nyere
   • Microsoft Windows Server 2012 / 2012 R2 Essentials / Standard / Foundation / Data Center (inkludert kjernemodus)
   • Microsoft Windows Hyper-V Server 2012 / 2012 R2 / 2016
   • Windows Server 2016 Essentials / Standard / Datacenter / Core / Storage
  • Kaspersky Security 10 for Windows Server kan installeres på følgende terminalservere

   • Microsoft Remote Desktop Services basert på Windows 2008 Server
   • Microsoft Remote Desktop Services basert på Windows 2012 Server
   • Microsoft Remote Desktop Services basert på Windows 2012 Server R2
   • Windows 2016 Server Microsoft Remote Desktop Services
   • Citrix® XenApp® 6.0, 6.5, 7.0, 7.5 – 7.9, 7.15
   • Citrix XenDesktop® 7.0, 7.1, 7.5, 7.5 – 7.9, 7.15

  Krav til spesifikke lagringsplattformer

  • NetApp

   • NetApp Clustered Data ONTAP 8.x og 9.x
   • NetApp Data ONTAP 7.x and 8.x i 7-modus
  • EMC Celerra / VNX

   • EMC DART 6.0.36
   • Celerra Anti-Virus Agent (CAVA) 4.5.2.3
  • EMC Isilon

   • EMC Isilon OneFS 7.0
  • Hitachi

   • HNAS 3080 / 3090 / 4040 / 4060 / 4080 / 4100.
   • VSP G200 / G400 / G600 / G800 / G1000 / G1500
  • IBM

   • IBM System Storage N series
  • DELL

   • DELL FS8600 på FluidFS 6.x
   • DELL FS8600 på FluidFS 5.x
  • Oracle

   • Oracle ZFS Storage Appliance
  • Andre lagringssystemer

   • ICAP- eller RPC-kompatibelt NAS-system

  Versjonskrav for abonnement

  Dette programmet er tilgjengelig som en del av Kaspersky Endpoint Security for Business, og kan kjøpes som et abonnement med en fleksibel månedlig lisensiering. Hør med din lokale partner om tilgjengelige abonnement i landet ditt og systemkrav for program her.

En del av:

  Ikke sikker på hvilken sikkerhetsløsning som er riktig for bedriften din?