Kaspersky Security Center

Kaspersky Security Center forenkler sikkerhetsadministreringen og IT-systembehandlingen. Konsollen er fullt ut skalerbar, støtter bedrifter i vekst med endrede sikkerhetsbehov og legger til rette for omfattende system- og sikkerhetsadministrasjon, med enkel fordeling av administratoransvar – alt sammen fra én enhetlig administrasjonskonsoll som også er tilgjengelig som en nettbasert konsoll.

Kaspersky Security Center omfatter en lang rekke funksjoner:

 • En kraftig administrasjonskonsoll, med et ekstra, fleksibelt, nettbasert grensesnitt som er tilgjengelig uansett hvor du er – via hvilken som helst stasjonær eller mobil enhet.
 • «Vindusruten» lar deg vise og administrere sikkerhet på tvers av bedriftsmiljøet – skybaserte, fysiske og virtuelle maskiner og mobile enheter.
 • Enkel distribusjon og sikkerhetsadministrasjon med bruksklare, enhetlige retningslinjer.

Enten du administrerer noen hundre arbeidsstasjoner eller 100 000 i en sentralisert eller distribuert infrastruktur eller begge deler, gjør Kaspersky Security Center det enkelt å installere, konfigurere og administrere våre omfattende sikkerhetsteknologier. Dette gjør det enklere å skalere og aktivere nye verktøy og funksjoner etter hvert som sikkerhetsbehovene i bedriften utvikler seg.

Finn ut mer om True Cybersecurity for bedrifter og hva kundene våre sier om teknologiene våre, her.

FUNKSJONER OG FORDELER
 • Automatiser IT-sikkerheten din, med 360° visning

  Et stadig større mangfold av plattformer, enheter, programvare og applikasjoner gjør livet vanskelig for ledere innen IT-sikkerhet. Kompleksiteten undergraver sikkerheten, og hvis du ikke har kontroll på hva du har, hvordan kan du sikre det?

  Arbeidet med maskinvareoppdagelse, programvarebeholdning og løsing av sikkerhetsproblemer i rett tid er arbeids- og tidkrevende.

  Kaspersky Security Center bidrar til å forenkle disse utfordringene. Fysiske, virtuelle og skybaserte endepunkter, mobile enheter og innebygde systemer administreres alle via én konsoll, noe som øker effektiviteten og reduserer de totale eierkostnadene.

  • Ta kontroll over ressursene, reduser kostnadene

   Kaspersky Security Center gir komplett oversikt over maskinvare og programvare på nettverket. Spar lisensieringskostnader gjennom sentral overvåking og klargjøring av bruksrettigheter. Automatiserte rapporter over enhetsgjenkjenning, maskinvareoppdagelse og programvarebeholdning bidrar til å optimalisere ressursene. Med Kaspersky Security Center er det enkelt å spore og kontrollere programvarelisensieringen og maskinvareressursene.

  • Identifisere og håndtere sikkerhetsproblemer

   Funksjonene for administrasjon av sikkerhetsproblemer og oppdateringer i Kaspersky Security Center identifiserer steder der skadelige programmer kan trenge inn i nettverket, ved å registrere sårbarheter i programmer og operativsystemer. Sårbarhetene blokkeres før den skadelige programvaren kan forårsake forstyrrelser.

   Automatisert vurdering av sikkerhetsproblemer bygger på sanntidsbasert nettskyetterretning om aktiviteter som gir sårbarhet. På denne måten gjennomføres viktige oppdateringer kontinuerlig, uten negativ innvirkning på systemene eller brukerne. Sårbarhetsregistreringen til Kaspersky Security Center har støtte for over 150 programmer. Denne funksjonaliteten dekker de vanligste bedriftsprogrammene. Sårbarhetene prioriteres når de registreres. De farligste sårbarhetene behandles først.

  • Automatisert risikoreduksjon

   Oppdateringer lastes ned, distribueres og installeres automatisk, på en fysisk, virtuell eller skybasert maskin. Optimaliserte algoritmer for Microsoft-oppdateringer reduserer nettverkstrafikken og krever mindre diskplass.

   Status for installasjon av oppdateringer overvåkes med rapporter om fremdrift og effektiviteten til oppdateringer for tredjepartsprogrammer.

  Effektivisering av rutinemessige oppgaver

  Kaspersky Security Center inneholder en rekke administrasjonsfunksjoner for IT-systemer, som effektiviserer rutinemessige IT-oppgaver for heterogene nettverk.

  Den utvidbare arkitekturen til Kaspersky Security Center omfatter plugin-moduler for administrasjon av sikkerhetsprodukter for hver plattform. Hvis et nytt (eller oppdatert) produkt utgis, kan den tilhørende utvidelsen installeres i Kaspersky Security Center uten ny installasjon eller oppdatering av konsollen. Distribusjon av endepunktprogramvare kan enkelt utføres med verktøyene for klientadministrasjon i Kaspersky Security Center, mens den sentraliserte administrasjonen suppleres med rollebasert tilgang og integrerte instrumentpaneler, slik at hver enkelt administrator bare får tilgang til verktøyene og dataene som er relevante for vedkommendes ansvarsområde.

  • Enkel skalerbarhet

   Skalering kan utføres uten å måtte endre første oppsett. Opptil 100 000 fysiske, virtuelle og skybaserte endepunkter kan administreres via én enkelt serverinstallasjon av Kaspersky Security Center. Ett distribusjonspunkt kan håndtere opptil 10 000 verter. Master-slave-hierarkier kan også opprettes for flere servere, der roller og rettigheter på masterserveren arves av hver slaveserver og masterserveren er fullt bevisst om hver vert som administreres av hver slave.

  • Beskytt dataene dine

   Funksjoner for sentralt administrert kryptering gir et ekstra sikkerhetslag som forhindrer tap av data ved tyveri av enheter eller angrep med skadelig programvare. Kaspersky Security Center gjør det mulig for administratorer å gjennomføre sentral aktivering/deaktivering av FileVault 2.0 på Mac OS®, kryptering på mobile enheter, Kaspersky-kryptering og Microsoft BitLocker® på Microsoft® Windows®. Det muliggjør også overvåking av status for krypterte enheter, rapportering av blokkert tilgang til krypterte filer og sikkerhetskopiering av krypteringsnøkler internt for å gjenopprette glemt påloggingsinformasjon.

  • Optimalisering av ekstern støtte

   Kutt responstiden og øk effektiviteten med strømlinjeformede funksjoner for ekstern feilsøking og støtte. Tilkobling til klient / eksterne datamaskiner administrert i Kaspersky Security Center via RDP gir enkel diagnostisering og feilsøking av alle typer programvare.

  • Sømløs distribusjon til eksterne kontorer

   Du kan konfigurere nye arbeidsstasjoner på avdelingskontorer eksternt og automatisk. Du kan også rulle ut og planlegge automatisk installasjon av nye programmer etter arbeidstid. Dette muliggjør oppretting, lagring og distribusjon av systemavbildninger fra et sentralt sted – ideelt for overføring til Microsoft® Windows® 10, for eksempel.

  • Administrasjon av mobile enheter på tvers av plattformer

   Kaspersky Security Center kan administrere både bedriftens og de ansattes mobile enheter fra samme konsoll med samme effektivitet. Ansatte kan trygt bruke de mobile enhetene sine når de arbeider utenfor kontoret, uten at det påvirker sikkerheten.

  • Sikkert mobilt arbeid

   Administrer trusselbeskyttelse for mobile enheter i sanntid via Kaspersky Security Center, og få full synlighet gjennom smarte indikatorer for beskyttelsesnivå. Bedriftens data holdes atskilt fra personlige data på brukerenheter – inkludert på gjesteenheter – og håndhevede passord og/eller kryptering for bedriftens data forhindrer datalekkasjer i tilfelle brukeren blir frastjålet eller mister enheten.

  • Støtte for enheter som eies av ansatte

   Initiativ for bruk av eget utstyr? Vi leverer brukervennlige administrasjonsveivisere i Kaspersky Security Center for distribusjon av beskyttelse med OTA-teknologi (Over the Air), og registreringskonsoller (Samsung KNOX).

  • Selvbetjeningsportal gir mindre arbeidsbyrde for administratorer

   Hvis en ansatt mister en mobil enhet eller den blir stjålet, kan SIM Watch, Remote Lock, Wipe og Find umiddelbart aktiveres av en administrator eller bruker via selvbetjeningsportalen, slik at uautorisert tilgang til bedriftens data kan forhindres.

  Synlighet og kontroll

  Kaspersky Security Centers administrasjonskonsoll med én enkelt «vindusrute» gjør det enkelt å administrere og sikre alle enhetene – fysiske, virtuelle og mobile.

  • En SaaS-sikkerhetsadministrasjonskonsoll

   Administrer kjernesikkerhetsfunksjoner eksternt på en enkel måte med vår Kaspersky Security Center-nettskykonsoll. Det er en nettskybasert administrasjonsserver som distribueres i Azure. Det er ikke nødvendig å bruke tid og ressurser på å distribuere og vedlikeholde en administrasjonsserver – kundene kan overlate disse ansvarsoppgavene til Kaspersky, så ordner vi det for deg. Sikkerhet for Windows-, Mac- og Linux-arbeidsstasjoner med Kaspersky Endpoint Security for Business Select kan nå administreres direkte gjennom nettskykonsollen.
   Hovedfunksjoner:

   • Sentralisert endepunktoppdagelse og distribusjon
   • Støtte for distribusjonspunkt
   • Serverhierarkiet støtter migrering – f.eks. flytting av hovedserveren til nettskyen, samtidig som slaveserveren holdes lokal
   • Migrasjonsveiviser
   • Støtter opptil 10 000 noder, noe som gjør den egnet for bedrifter i alle størrelser, inkludert større bedrifter

   Eksisterende administrasjonsalternativer – MMC-konsollen og Internett-konsollen – er fortsatt tilgjengelige.

  • Forbedret Internett-konsoll for lokal administrasjon

   Avansert administrasjon av nivåfunksjoner – Kaspersky Vulnerability and Patch Management, Encryption and Remote Desktop Management – er nå tilgjengelig via en Internett-konsoll for Kaspersky Enterprise Security for Windows, Kaspersky Enterprise Security for Mac og Kaspersky Security for Windows Server. De nyutgitte Kaspersky Sandbox- og Kaspersky EDR Optimum-produktene, i tillegg til den nyeste versjonen av Kaspersky Embedded Systems Security, støttes også.

  • Sikring av systemintegritet og umiddelbar reaksjon på trusler

   Med Kaspersky Security Center kan du overvåke eventuelle endringer i kritisk viktige komponenter av ressursene, for eksempel webservere og ATM-er, og reagere umiddelbart ved brudd. . Motta hendelser fra komponenten for systemintegritet, som muliggjør overvåking av ikke bare filsystemet på en enhet (overvåking av filintegritet), men også tilhørende registerstrukturer, brannmurstatus og status for tilkoblet maskinvare.

  • Brukervennlig sikkerhet for alle typer enheter

   Distribusjon, konfigurering og administrasjon av sikkerhetspolicyer for alle enheter på alle plattformer utføres fra én enkelt konsoll, noe som gir bedre synlighet, samtidig som det hele blir en mer overkommelig oppgave.

  • Forhindre angrep fra offentlige nettverk

   Ikke-klarerte åpne Wi-Fi-nettverk gjør enheter og bedriftens nettverk sårbare for angrep. Ved å lage en liste over klarerte nettverk spesielt for ansatte på farten kan du tillate tilgang til klarerte Wi-Fi-nettverk og forby bruk av andre nettverk uten at det påvirker mobiliteten eller produktiviteten.

  • Forenklet brannmuradministrasjon

   Konfigurer og administrer brannmurinnstillinger i Linux- og Windows-operativsystemer. Med Kaspersky Security Center kan du håndheve ønskede nettverkspolicyer på alle endepunkter fra én enkelt konsoll.

  • Minimerer risikoer og øker de ansattes effektivitet

   Definer og styr hvilke enheter og programmer som kan få tilgang til nettverket ditt, og hvordan de kan kjøres, for å beskytte mot skadelig programvare. Administrer og kontroller hvilke enheter, programmer og nettsteder de ansatte har tilgang til.

  • Ta i bruk dokumentert beskyttelse i skymiljøer umiddelbart

   Innebygd integrasjon mellom administrasjonskonsollen og skymiljøet i Amazon Web Services gir full synlighet og kontroll over Kaspersky Endpoint Security for Linux- og Kaspersky Security for Windows Server-forekomster som er distribuert i skyen.

   Distribuer Kaspersky Security Center på en Amazon EC2-forekomst for å administrere beskyttelse av miljøet, eller abonner på en av AMI-ene som er tilgjengelige på AWS Marketplace, og motta en forekomst med Kaspersky Security Center klart til bruk. Kaspersky Security Center er da installert på forekomsten, slik at du ikke trenger å gjøre noe.

   Andre offentlige nettskyer kan også brukes på vanlig måte.

  • Optimaliserte oppdateringer og optimalisert trafikk

   En ny mekanisme for signaturoppdatering reduserer mengden oppdateringstrafikk mellom Kaspersky Security Center-serveren din og agenter med en faktor på opptil 20.

   Ytterligere volumoptimalisering kan oppnås gjennom bruk av et eksternt endepunkt som et distribusjonspunkt. Hvert distribusjonspunkt kan nå også fungere som en Kaspersky Security Network-proxy i eksterne miljøer.

   Denne reduksjonen i belastningen av kommunikasjonskanalene dine betyr mer båndbredde tilgjengelig for andre oppgaver.

  • Bruk anbefalte fremgangsmåter for gransking

   Granskingsforbedringer på tvers av alle endepunktprogrammer gjør det mulig for administratorer å spore endringer og rulle tilbake til tidligere policyer. Sammenlign to policyer for et enkelt administrert program. Deretter genereres det en rapport som viser hvilke policyinnstillinger som samsvarer, og hvilke som avviker fra hverandre. Dette er spesielt nyttig for eksempel hvis forskjellige administratorer i sine respektive kontorer har opprettet flere policyer for ett enkelt administrert program, eller hvis én enkelt policy på toppnivå er arvet av alle lokale kontorer og endret for hvert kontor.

  SLIK KJØPER DU

  Kaspersky Security Center er inkludert i:

 • Hvis du vil se de mest komplette, oppdaterte kravene, kan du gå til Kasperskys kunnskapsbase.

  Merk: Dataene nedenfor representerer minstekravene til RAM og CPU for administrasjonsserveren, administrasjonskonsollen og nettverksagenten. Se i brukerdokumentasjonen som fulgte med produktet, før distribusjon for å få en mer detaljert beskrivelse av systemkravene, avhengig av bruk.

  Administration Server

  • Maskinvarekrav

   • CPU med driftsfrekvens på 1 GHz eller mer. For et 64-biters operativsystem er den minste CPU-frekvensen 1,4 GHz.
   • RAM: 4 GB
   • Ledig diskplass: 10 GB Når du bruker Vulnerability and Patch Management, bør det minst være 100 GB ledig diskplass tilgjengelig.
  • Krav til programvare

   • Microsoft Windows 7/8/8.1/10
   • Windows Small Business Server 2008/2011
   • Microsoft Windows Server 2008/2008 R2/2012/2016/
   • Microsoft Windows Storage Server 2008 R2/2012/2012 R2/2016
  • Operativsystemer som støttes

   • Microsoft Windows 10 Enterprise 2015 LTSB, 32-biters/64-biters.
   • Microsoft Windows 10 Enterprise 2016 LTSB, 32-biters/64-biters.
   • Microsoft Windows 10 Pro RS3 (Fall Creators Update, v1709), 32-biters/64-biters.
   • Microsoft Windows 10 Pro for Workstations (nytt i RS3) (Fall Creators Update, v1709), 32-biters/64-biters.
   • Microsoft Windows 10 Enterprise RS3 (Fall Creators Update, v1709), 32-biters/64-biters.
   • Microsoft Windows 10 Education RS3 (Fall Creators Update, v1709), 32-biters/64-biters.
   • Microsoft Windows 10 Pro RS4 (oppdatering fra april 2018, 17134), 32-biters/64-biters.
   • Microsoft Windows 10 Pro for Workstations RS4 (oppdatering fra april 2018, 17134), 32-biters/64-biters.
   • Microsoft Windows 10 Enterprise RS4 (oppdatering fra april 2018, 17134), 32-biters/64-biters.
   • Microsoft Windows 10 Education RS4 (oppdatering fra april 2018, 17134), 32-biters/64-biters.
   • Microsoft Windows 8,1 Pro, 32-biters/64-biters.
   • Microsoft Windows 8,1 Enterprise, 32-biters/64-biters.
   • Microsoft Windows 8 Pro, 32-biters/64-biters.
   • Microsoft Windows 8 Enterprise, 32-biters/64-biters.
   • Microsoft Windows 7 Professional med SP1 eller nyere versjoner, 32-biters/64-biters.
   • Microsoft Windows 7 Enterprise/Ultimate med SP1 eller nyere versjoner, 32-biters/64-biters.
   • Windows Small Business Server 2008 Standard/Premium, 64-biters.
   • Windows Small Business Server 2011 Essentials, 64-biters.
   • Windows Small Business Server 2011 Premium Add-on, 64-biters.
   • Windows Small Business Server 2011 Standard, 64-biters.
   • Microsoft Windows Server 2008 Datacenter SP1 eller nyere versjoner, 32-biters/64-biters.
   • Microsoft Windows Server 2008 Enterprise SP1 eller nyere versjoner, 32-biters/64-biters.
   • Microsoft Windows Server 2008 Foundation med SP2 eller nyere versjoner, 32-biters/64-biters.
   • Microsoft Windows Server 2008 SP1 eller nyere versjoner, Server Core, 32-biters/64-biters.
   • Microsoft Windows Server 2008 Standard SP1 eller nyere versjoner, 32-biters/64-biters.
   • Microsoft Windows Server 2008 Standard/Enterprise/Datacenter, 32-biters/64-biters.
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Server Core, 64-biters.
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Datacenter, 64-biters.
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Datacenter SP1 eller nyere versjoner, 64-biters.
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise, 64-biters.
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise SP1 eller nyere versjoner, 64-biters.
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation, 64-biters.
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation med SP1 eller nyere versjoner, 64-biters.
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 SP1 eller nyere versjoner, Core Mode, 64-biters.
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard, 64-biters.
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard SP1 eller nyere versjoner, 64-biters.
   • Microsoft Windows Server 2012 Server Core, 64-biters.
   • Microsoft Windows Server 2012 Datacenter, 64-biters.
   • Microsoft Windows Server 2012 Essentials, 64-biters.
   • Microsoft Windows Server 2012 Foundation, 64-biters.
   • Microsoft Windows Server 2012 Standard, 64-biters.
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Server Core, 64-biters.
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter, 64-biters.
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials, 64-biters.
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Foundation, 64-biters.
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard, 64-biters.
   • Microsoft Windows Server 2016 Datacenter (LTSB), 64-biters.
   • Microsoft Windows Server 2016 Standard (LTSB), 64-biters.
   • Microsoft Windows Server 2016 Server Core (installasjonsalternativ) (LTSB), 64-biters.
   • Microsoft Windows Server 2016 Server Datacenter RS3 (v1709) (LTSB/CBB), 64-biters.
   • Microsoft Windows Server 2016 Server Standard RS3 (v1709) (LTSB/CBB), 64-biters.
   • Microsoft Windows Server 2016 Server Core RS3 (v1709) (installasjonsalternativ) (LTSB/CBB), 64-biters.
   • Microsoft Windows Storage Server 2008 R2, 64-biters.
   • Microsoft Windows Storage Server 2016, 64-biters.
   • Microsoft Windows Storage Server 2012, 64-biters.
   • Microsoft Windows Storage Server 2012 R2, 64-biters.
  • Virtuelle plattformer som støttes

   • VMware vSphere 4.1.
   • VMware vSphere 5.0.
   • VMware vSphere 5.1.
   • VMware vSphere 6.
   • VMware vSphere 6.5.
   • VMware Workstation Pro 14.
   • Microsoft Hyper-V Server 2008, 64-biters.
   • Microsoft Hyper-V Server 2008 R2, 64-biters.
   • Microsoft Hyper-V Server 2008 R2 SP1 eller nyere versjoner, 64-biters.
   • Microsoft Hyper-V Server 2012, 64-biters.
   • Microsoft Hyper-V Server 2012 R2, 64-biters.
   • Microsoft Hyper-V Server 2016, 64-biters.

  Databaseserver (kan installeres på en annen enhet):

  • Microsoft SQL Server 2008 Express, 32-biters.
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Express, 64-biters.
  • Microsoft SQL Server 2012 Express, 64-biters.
  • Microsoft SQL Server 2014 Express, 64-biters.
  • Microsoft SQL Server 2016 Express, 64-biters.
  • Microsoft SQL Server 2017 Express, 64-biters.
  • Microsoft SQL Server 2008 (alle utgaver), 32-biters/64-biters.
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 (alle utgaver), 64-biters.
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Service Pack 2 (alle utgaver), 64-biters.
  • Microsoft SQL Server 2012 (alle utgaver), 64-biters.
  • Microsoft SQL Server 2014 (alle utgaver), 64-biters.
  • Microsoft SQL Server 2016 (alle utgaver), 64-biters.
  • Microsoft SQL Server 2017 på Windows, 64-biters.
  • Microsoft SQL Server 2017 på Linux, 64-biters.
  • MySQL Standard Edition 5.6, 32-biters/64-biters.
  • MySQL Enterprise Edition 5.6, 32-biters/64-biters.
  • MySQL Standard Edition 5.7, 32-biters/64-biters.
  • MySQL Enterprise Edition 5.7, 32-biters/64-biters.
  • Alle støttede Microsoft SQL Server-versjoner på Amazon Relational Database Service (RDS) og Microsoft Azure.

  Kaspersky Security Center 11 Web Console Server

  • Maskinvarekrav

   • CPU: 4 kjerner, 2,5 GHz
   • RAM-størrelse: 8 GB
   • Harddisk: 40 GB
  • Krav til programvare

   Databaseserver:

   • Microsoft SQL Express 2008, 2008 R2, 2012, 2014
   • Microsoft SQL Server 2008, 2008 R2, 2012, 2014, 2016
  • Operativsystemer som støttes

   • Microsoft Windows x64: 7 SP1, 8, 8.1, og 10
   • Microsoft Windows Server x64: 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2, og 2016

  Kaspersky Security Center Web Console-klient

  • Krav til programvare og maskinvare

   Bruk av Kaspersky Security Center 11 Web Console bare på klientsiden krever en nettleser (Google Chrome 60 eller nyere). Kravene til maskinvare og programvare er de samme som for nettleseren som brukes for øyeblikket.

  Network Agent

  Følgende minimumskrav gjelder for datamaskiner med Network Agent installert:

  • Maskinvarekrav

   • CPU med driftsfrekvens på 1 GHz eller mer. For et 64-biters operativsystem er den minste CPU-frekvensen 1,4 GHz.
   • RAM: 512 MB
   • Ledig diskplass: 1 GB

   Enheten med Network Agent installert, som også er blitt tilordnet funksjonen som distribusjonspunkt, må oppfylle følgende krav:

   • CPU: driftsfrekvens på 3,6 GHz eller mer.
   • RAM: 8 GB
   • Ledig diskplass: minimum 120 GB.
  • Operativsystemer som støttes

    • Microsoft Windows Embedded POSReady 2009 / POSReady 7 / Standard 7/ 8/ 8.1
    • Microsoft Windows XP SP3/7/8/8.1/10
    • Windows Essential Business Server 2008
    • Windows Small Business Server 2008/2011
    • Microsoft Windows Home Server 2011, 64-biters
    • Microsoft Windows MultiPoint Server 2011
    • Microsoft Windows Server 2008/2008 R2/2012/2012 R2/2016/2019
    • Microsoft Windows Storage Server 2008 R2/2012/2012 R2
    • Debian GNU / Linux 7.x/8.х/9.х
    • Ubuntu Server/Desktop 14.04/16.04/18.04
    • CentOS 6.x/7.0 64-biters
    • Red Hat Enterprise Linux Server 6.x/7.x
    • SUSE Linux Enterprise Server/Desktop 12
    • OS X 10.10 – 10.14
  • Virtuelle plattformer som støttes

   • VMware vSphere 6.
   • VMware vSphere 6.5.
   • VMware Workstation Pro 14.
   • Microsoft Hyper-V Server 2008, 64-biters.
   • Microsoft Hyper-V Server 2008 R2, 64-biters.
   • Microsoft Hyper-V Server 2008 R2 SP1 eller nyere versjoner, 64-biters.
   • Microsoft Hyper-V Server 2012, 64-biters.
   • Microsoft Hyper-V Server 2012.
   • Microsoft Hyper-V Server 2016.

  Versjonskrav for abonnement

  Dette programmet er tilgjengelig som en del av Kaspersky Endpoint Security for Business, og kan kjøpes som et abonnement med en fleksibel månedlig lisensiering. Ta kontakt med din lokale partner om systemkrav og abonnementsalternativer i landet ditt her.

En del av:

  Ikke sikker på hvilken sikkerhetsløsning som er riktig for bedriften din?