Kaspersky Secure Mail Gateway

Kaspersky Secure Mail Gateway er et fullt integrert e-postsystem og postsikkerhetsløsning – tilgjengelig i en enkel virtuell enhet som er klar til bruk. Løsningen er basert på den populære Kaspersky Security for Linux Mail Server og gir neste generasjons e-postbeskyttelse mot kjente og ukjente trusler, inkludert spam, phishing og alle typer skadelige vedlegg.

Den er enkel å installere og administrere og gjør at du kan spare tid på daglige oppgaver som e-post og e-sikkerhet. Den prisbelønte sikkerheten bidrar til å ivareta sikkerheten til virksomheten din og samtidig øke produktiviteten.

  • Virtuell enhet som er klar til bruk

   Versjoner av forhåndsbygde virtuelle enheter for alle de mest populære plattformene, inkludert VMware ESXi og Microsoft HyperV. Kan brukes på fysiske systemer av metall som en alt-i-ett, e-post-gatewaydistribusjon som er klar til bruk.

  Flerlags beskyttelsesevne mot skadelig programvare

  • Skyassistert sikkerhet i flere lag via Kaspersky Security Network

   Kaspersky Security Mail Gateway inneholder den nyeste versjonen av Kaspersky Labs prisbelønte motor mot skadelig programvare. Dessuten mottar den sanntidsinformasjon fra skybaserte Kaspersky Security Network (KSN) – slik at du kan dra nytte av en antivirusløsning for Linux-e-postservere som leverer enda bedre resultater når det gjelder å oppdage og fjerne skadelige vedlegg fra innkommende e-poster, inkludert sårbarhetsutnyttelser og ukjent og avansert skadelig programvare.

  • Filter for skadelige URL-adresser – skyassistert via Kaspersky Security Network

   Med sanntidsoppdateringer fra skyen blokkerer Kasperskys filter for skadelige URL-adresser e-poster som inneholder koblinger til infiserte nettsteder eller skadelige filer.

  • Oppdagelse av skadelige makroer/ActiveX-kontroller i Office-filer

   Innebygging av skadelige skript i Office-filer er en populær teknikk som brukes av ekstremt farlig programvare som ExPetr/Petya/NotPetya. Kaspersky Labs neste generasjon beskyttelse mot skadelig programvare gir effektiv beskyttelse mot slike trusler.

  • Urgent Detection System 2 – bekjemper mer spam

   Kaspersky Labs nyeste Urgent Detection System (UDS)-teknologi bruker en ny type signatur – kalt en shingel – for å bidra til økt beskyttelse mot ny spam. UDS2 kan blokkere ny spam uten behov for 100 % samsvar mellom spam-meldingen og den relevante shingelen. Selv modifiserte versjoner av spam-meldingen vil bli blokkert.

  Antispam og innholdsfiltrering

  • Antispam-motor

   Kasperskys antispam-motor inneholder to kraftige teknologier:

   Enforced Anti-Spam Updates Service (EASUS) – som bruker push-teknologi, rett fra nettskybaserte Kaspersky Security Network, for å levere sanntidsoppdateringer. Ved å redusere oppdateringsvinduet fra 20 minutter til mindre enn ett minutt hjelper EASUS til med å beskytte mot nulltimespam og spam-epidemier.

   Cloud-assisted Reputation Filtering – kan gradere mistenkelige e-poster, plassere dem i karantene og senere gjennomføre en ny sjekk når oppdatert informasjon er tilgjengelig. På denne måten blir du beskyttet mot ukjent spam, samtidig som antallet falske bekreftelser reduseres.

  • Nettskyassistert antinettfisking

   Kasperskys nye antinettfiskingsmodul mottar sanntidsoppdateringer fra nettskybaserte Kaspersky Security Network – for en mer effektiv oppdaging og blokkering av e-poster som inneholder koblinger til nettfiskingssider.

  • Oppdaging av masse-e-post

   Det er enkelt å endre innstillinger for å blokkere uønsket masse-e-post fra å nå sluttbrukerne.

  • Antispamkarantene

   Mistenkelige meldinger blir plassert i antispamkarantenen, som administreres fra Internett-grensesnittet. Disse meldingene kan gjennomgås senere.

  • Spam Confidence Level-vurdering

   For organisasjoner som bruker MS Exchange, er Spam Confidence Level (SCL) inkludert. Dette gjør det mulig for brukere å definere handlinger for meldinger i henhold til SCL-terskler.

  • Forbedret tegnstøtte

   Støtter internasjonaliserte (ikke-latinske) tegn i e-postadresser.

  • Oppdagelse av Unicode-forfalskning

   Kaspersky Scure Mail Gateway oppdager nå meldinger som inneholder Unicode-forfalskning, som bruker Unicode-symboler som visuelt ligner på riktige tegn som brukes i legitime e-postadresser og URL-adresser.

  • Arkivbeskyttelse i flere lag

   Kaspersky Secure Mail Gateway gjenkjenner og blokkerer nå enkelte typer filer i arkiver og sammensatte objekter, slik at oppdagelse blir mulig i arkiver med flere lag som ofte brukes av svindlere.

  Integrasjonsstøtte

  • Integrering med Kaspersky Anti Targeted Attack Platform

   Kaspersky Secure Mail Gateway kan integreres med KATA – Kaspersky Anti Targeted Attack Platform. Etter integrering kan programmet sende kopier av meldinger til KATA for skanning. Basert på resultatene av KATA-skanningen kan programmet deretter blokkere enkelte meldinger.

   Mistenkelige meldinger blir plassert i KATA-karantenen, som administreres fra Internett-grensesnittet.

  • Integrering med Kaspersky Private Security Network

   For organisasjoner som ikke kan delta i Kaspersky Security Network (KSN), kan Kaspersky Secure Mail Gateway nå integreres med Kaspersky Private Security Network (KPSN).

   Etter integrering med KPSN kan programmet bruke KSN-omdømmedatabasene lokalt og dra nytte av den siste, globalt anskaffede trusseletterretningen – uten å sende data ut av organisasjonen.

  Umiddelbar overvåkning og fleksibel rapportering

  • Integrering med Kaspersky Security Center

   Kasperskys brukervennlige administrasjonskonsoll, Kaspersky Security Center, gjør det mulig å overvåke alle Linux e-postservere – inkludert klynger – fra én og samme konsoll. Hvis en sikkerhetshendelse inntreffer, vil systemadministratoren automatisk bli informert om den berørte serveren og årsaken til problemet.

  • Støtte for brukerstøttefunksjon

   Spesialister fra brukerstøtten kan nå få tilgang til brukernes sikkerhetskopi og personlige svartelister/hvitelister via et standard Internett-grensesnitt, uten å forstyrre systemadministratorer eller sluttbrukere.

  • Instrumentpanel

   Internett-instrumentpanelet gir en rask oversikt over status og overvåkning, inkludert informasjon om nylige funn av skadelig programvare.

  • Full støtte for SNMP (Simple Network Management Protocol)

   SNMP-støtte lar deg overvåke alle typer hendelser ved hjelp av SNMP-hendelser og -feller.

  • Internett- og CLI-administrasjon

   Du kan velge metode for programadministrasjon ved hjelp av Internett-konsollen eller kommandolinjegrensesnittet (CLI).

  • Detaljert og fleksibel rapportering i PDF-format

   Sikkerheten og retningslinjene kan overvåkes og analyseres ved hjelp av egendefinerte rapporter.

  • Varslingssystem

   Administratorer og dokumenteiere blir informert om brudd på retningslinjene, slik at umiddelbare tiltak kan iverksettes.

  • Detaljerte logger

   Detaljert informasjon om alle handlinger registreres automatisk, for at man lettere skal finne årsaken til problemer.

  • Utvidede brukerstøttefunksjoner

   Generer et arkiv med informasjon om driften av programmet for å sende det til den tekniske støtten hos Kaspersky Lab.

   Autoriserte brukere av kundestøttekontoen kan få tilgang til rapporter om programmets ytelse.

    

  • Utvidet varsel

   Planlegg og konfigurer varsler til brukere om resultatet av de skannede meldingene deres. Varsler inneholder en liste over de siste meldingene som er sikkerhetskopiert.

  • SIEM-integrering

   For brukere av SIEM-systemer kan logger nå genereres i CEF-format (Common Event Format), noe som utvider bildet av bedriftssikkerheten med e-postrelaterte hendelser.

  Enkelt å installere og vedlikeholde

  • Enkelt å installere

   Implementering av Kaspersky Secure Mail Gateway er like enkelt som å distribuere en virtuell maskin fra en mal. Alle komponentene er forhåndskonfigurert for sømløs kompatibilitet, og krever kun en grunnleggende konfigurering for å kunne integreres med IT-infrastrukturen din.

  • Active Directory- og OpenLDAP-integrering

   Integrering hjelper deg med å sette opp regler og retningslinjer. Kommunikasjon mellom Kaspersky Secure Mail Gateway og LDAP-serveren kan krypteres med TLS eller SSL.

  • Omfattende regler for administrasjon av e-posttrafikk

   Kaspersky gjør det enkelt å implementere gruppebaserte regler og retningslinjer for skanning.

  • Støtte for IPv6

   IPv6-navngivning for Internett-adresser kan brukes når du oppretter trafikkreglene.

  • Skalerbar arkitektur

   Hele systemet kan overføres fra en testserver til et produksjonsmiljø, så det er mulig å teste det grundig før det innføres.

  • Enkel å oppdatere

   I tillegg til å kjøre manuelle oppdateringer – for modulteknologiene for antivirus, antispam og antinettfisking – kan du også angi regler for helautomatiske oppdateringer.

  Administrering av lisenser og abonnementer

  • Utvidede muligheter for programlisensiering

   Kaspersky Secure Mail Gateway kan aktiveres med en aktiveringskode. Produktet kan også lisensieres gjennom et abonnement.

  • Reduseres kostnadene og forbedrer påliteligheten

   Fordi Kaspersky Secure Mail Gateway leveres som et virtuelt apparat som omfatter:

   • postoverføringsagent
   • Kaspersky Security for Linux Mail Server
   • Linux-operativsystem

   … får du fordelene ved en fullt integrert e-postgateway og et sikkerhetssystem for e-post – uten å måtte håndtere kompatibilitetsproblemer eller gjensidige avhengigheter. I tillegg til å forenkle implementering og hjelpe deg å kontrollere kostnadene ved e-post og -e-postsikkerhet kan det også hjelpe deg å redusere maskinvarekostnadene.

   I tillegg – siden det er et virtuelt apparat – får du fordelen av høyere feiltoleranse. Hvis du rammes av en maskinvarefeil, kan Kaspersky Secure Mail Gateway bytte til en annen vert.

  • Forenkler administrasjonsoppgaver

   Fordi både operativsystemet, e-postagenten og sikkerhetsprogramvaren er forhåndsintegrert, trenger ikke teamet ditt dybdekunnskap om Linux.

   Videre kan administratorer ved hjelp av én enkelt, kraftig webkonsoll kontrollere all e-postadministrasjon og alle funksjoner for e-postsikkerhet. Ved å forenkle de daglige administrasjonsoppgavene hjelper vi deg å frigjøre tid til andre prosjekter.

   Med de kraftige rapporteringsfunksjonene kan du generere egendefinerte logger og rapporter i PDF-format, mens regelbasert trafikkbehandling lar deg behandle e-post i henhold til sender/mottaker-grupper.

   SIEM-integrering kan spore e-postvarsler for hendelser i hele selskapet.

  • Økt produktivitet for brukerne

   Ved å eliminere mer spam bidrar vi til å forhindre kostbare distraksjoner for brukerne. Fordi vi også oppnår svært få forekomster av falske positive, bidrar vi til å sikre at relativt få legitime e-postmeldinger feilaktig identifiseres som spam.

   Uavhengige tester viser den konsekvent høye kvaliteten på våre spamfiltreringsteknologier. Den siste prisen fra Virus Bulletins 'SPAM+' for å ha oppnådd 99,99 % effektivitet.

   Kaspersky Secure Mail Gateway er utviklet for å kombinere høy gjennomstrømning og høy ytelse – for å bidra til å øke effektiviteten til virksomheten din

  • Forhindrer kostbare sikkerhetshendelser og løsepengevirusangrep

   Den kraftige kombinasjonen av neste generasjons beskyttelse mot skadelige programmer, spam og nettfisking sikrer deg mot alle mulige angrepsscenarier på e-post. Dette inkluderer skadelig programvare og spamkampanjer med mange ulike formål, alt fra bygging av botnet og spionasje til økonomisk svindel og løsepengevirusangrep.

  • Holder beskyttelsen din oppdatert

   Vårt globale Kaspersky Security Network (KSN) spiller en sentral rolle ved å levere den mest relevante trusseletterretningen for:

   • beskyttelse mot spam – inkludert Enforced Anti-Spam Updates Service (EASUS) plus Reputation Filtering (for URL-er)
   • beskyttelse mot skadelig programvare – inkludert Reputation Filtering (for filer) Beskyttelse mot nettfisking

   … slik at du er beskyttet uansett utvikling i trussellandskapet.

  • Maskinvare

   • Ledig plass i ESXi-lager: 100 GB
   • Minne (RAM): 4 GB
   • Én 4-kjerners prosessor eller bedre
  • Programvare

   For bilde eller distribusjon av virtuell maskin bruker du følgende hypervisorer:

   • VMware ESXi 5.5 Update 2
   • VMware ESXi 6.0
   • Microsoft Hyper-V Server 2012 R2

   For å utføre handlingen på Internett-konsoll bruker du følgende nettlesere:

   • Mozilla Firefox 49 eller nyere versjon
   • Internet Explorer 11 eller nyere versjon
   • Google Chrome 61 eller nyere versjon
En del av:
 • vb-verified-award

Ikke sikker på hvilken sikkerhetsløsning som er riktig for bedriften din?