Kaspersky Security for Linux Mail Server

Kaspersky Security for Linux Mail Server er utformet for å kunne integreres med en rekke Linux-baserte e-postsystemer og gir sikkerheten, fleksibiliteten og brukervennligheten som bedrifter og Internett-leverandører krever. Ved å tilby et bredt spekter av viktige sikkerhetsfunksjoner for Linux-baserte e-postservere – inkludert innholdsfiltrering og beskyttelse mot skadelig programvare, spam og nettfisking – i et brukervennlig og nettskyassistert program gir Kaspersky Security for Linux Mail Server forbedret beskyttelse, samtidig som den oppnår et lavt antall falske bekreftelser.

 • Effektiv motor for bekjempelse av skadelig programvare, inkludert forebygging av målrettede angrep

  Med den nyeste antivirusmotoren oppnår Kaspersky Security for Linux Mail Server høy oppdagelsesrate og raskere skanning – antivirusløsningen er i stand til rask og nøyaktig påvisning av skadelige e-postvedlegg, inkludert ukjent og avansert skadelig programvare brukt i målrettede angrep.

  Flerlags beskyttelsesevne mot skadelig programvare

  • Forbedret! Avansert antivirusmotor – skyassistert via Kaspersky Security Network

   Kaspersky Security for Linux Mail Server inneholder den nyeste versjonen av Kaspersky Labs prisbelønte motor for bekjempelse av skadelig programvare. Dessuten mottar den sanntidsinformasjon fra skybaserte Kaspersky Security Network (KSN) – slik at du kan dra nytte av en antivirusløsning for Linux-e-postservere som leverer enda bedre resultater når det gjelder å oppdage og fjerne skadelige vedlegg fra innkommende e-poster, inkludert sårbarhetsutnyttelser og ukjent og avansert skadelig programvare.

  • Nyhet! Filter for skadelige URL-adresser – skyassistert via Kaspersky Security Network

   Med sanntidsoppdateringer fra skyen blokkerer Kasperskys filter for skadelige URL-adresser e-poster som inneholder koblinger til infiserte nettsteder eller skadelige filer.

  Anti-spam og innholdsfiltrering

  • Forbedret! Anti-spam-motor

   Kasperskys anti-spam-motor inneholder to kraftige teknologier:

   Enforced Anti-Spam Updates Service (EASUS) – som bruker push-teknologi, rett fra nettskybaserte Kaspersky Security Network, for å levere sanntidsoppdateringer. Ved å redusere oppdateringsvinduet fra 20 minutter til mindre enn ett minutt hjelper EASUS til med å beskytte mot nulltimespam og spam-epidemier.

   Cloud-assisted Reputation Filtering – kan gradere mistenkelige e-poster, plassere dem i karantene og senere gjennomføre en ny sjekk når oppdatert informasjon er tilgjengelig. På denne måten blir du beskyttet mot ukjent spam, samtidig som antallet falske bekreftelser reduseres.

  • Nyhet! Nettskyassistert anti-nettfisking

   Kasperskys nye anti-nettfiskingsmodul mottar sanntidsoppdateringer fra nettskybaserte Kaspersky Security Network – for en mer effektiv oppdaging og blokkering av e-poster som inneholder koblinger til nettfiskingssider.

  • Nyhet! Oppdaging av masse-e-post

   Det er enkelt å endre innstillinger for å blokkere uønsket masse-e-post fra å nå sluttbrukerne.

  Integrasjonsstøtte

  • Integrasjon med de fleste populære postoverføringsagentene (MTA-ene) – inkludert Postfix, Sendmail, Exim og qmail

   Du kan velge metoden for integrasjon i henhold til postoverføringsagenten (MTA-en) din – slik at du kan integrere den som en plugin-modul eller et Milter-API.

  • Kommandolinjestyrt virusskanner

   Kaspersky Anti-Virus On-Demand Scanner kan brukes til å viruskontrollere objekter ved behov – inkludert kataloger, vanlige filer og enheter som harddisker, flash-enheter og DVD-ROM-plater.

  • AMaViS (A Mail Virus skanner – en e-postvirusskanner)

   Kaspersky Security for Linux Mail Server støtter integrering med Linux-postsystemer ved hjelp av det høytytende AMaViS-grensesnittet.

  Umiddelbar overvåkning og fleksibel rapportering

  • Nyhet! Integrering med Kaspersky Security Center

   Kasperskys brukervennlige administrasjonskonsoll, Kaspersky Security Center, gjør det mulig å overvåke alle Linux e-postservere – inkludert klynger – fra én og samme konsoll. Hvis en sikkerhetshendelse inntreffer, vil systemadministratoren automatisk bli informert om den berørte serveren og årsaken til problemet.

  • Nyhet! Støtte for brukerstøttefunksjon

   Spesialister fra brukerstøtten kan nå få tilgang til brukernes sikkerhetskopi og personlige svartelister/hvitelister via et standard Internett-grensesnitt, uten å forstyrre systemadministratorer eller sluttbrukere.

  • Forbedret! Instrumentpanel

   Internett-instrumentpanelet gir en rask oversikt over status og overvåkning, inkludert informasjon om nylige funn av skadelig programvare.

  • Full støtte for SNMP (Simple Network Management Protocol)

   SNMP-støtte lar deg overvåke alle typer hendelser ved hjelp av SNMP-hendelser og -feller.

  • Internett- og CLI-administrasjon

   Du kan velge metode for programadministrasjon ved hjelp av Internett-konsollen eller kommandolinjegrensesnittet (CLI).

  • Detaljert og fleksibel rapportering i PDF-format

   Sikkerheten og retningslinjene kan overvåkes og analyseres ved hjelp av egendefinerte rapporter.

  • Varslingssystem

   Administratorer og dokumenteiere blir informert om brudd på retningslinjene, slik at umiddelbare tiltak kan iverksettes.

  • Detaljerte logger

   Detaljert informasjon om alle handlinger registreres automatisk, for at man lettere skal finne årsaken til problemer.

  Enkelt å installere og vedlikeholde

  • Enkelt å installere

   Kaspersky Security for Linux Mail Server blir levert som et sett med installasjonspakker for bestemte operativsystemer. I tillegg følger et spesielt skript du bruker etter å ha installert, som gjør det enkelt å ta i bruk programmet og integrere det i et eksisterende e-postsystem.

  • Active Directory- og OpenLDAP-integrering

   Integrering hjelper deg med å sette opp regler og retningslinjer. Kommunikasjon mellom Kaspersky Security for Linux Mail Server og LDAP-serveren kan krypteres med TLS eller SSL.

  • Omfattende regler for administrasjon av e-posttrafikk

   Kaspersky gjør det enkelt å implementere gruppebaserte regler og retningslinjer for skanning.

  • Støtte for IPv6

   IPv6-navngivning for Internett-adresser kan brukes når du oppretter trafikkreglene.

  • Skalerbar arkitektur

   Hele systemet kan overføres fra en testserver til et produksjonsmiljø, så det er mulig å teste det grundig før det innføres.

  • Enkel å oppdatere

   I tillegg til å kjøre manuelle oppdateringer – for modulteknologiene for antivirus, anti-spam og anti-nettfisking – kan du også angi regler for helautomatiske oppdateringer.

  • Bedre oppdagelse ... forbedrer brukererens produktivitet

   Kaspersky Labs sikkerhetsløsning for Linux e-postserver benytter seg av en avansert sporingsmetode for spam som bidrar til å minimere mengden spam som kommer gjennom til e-postsystemet. Dermed blir det færre distraksjoner og forstyrrelser for brukerne.

   Fordi Kaspersky Security for Linux Mail Server også oppnår et svært lavt antall falske bekreftelser, kan e-postsystemet fungere godt under streng beskyttelse – uten problemer med at større mengder legitime e-poster blir feilaktig identifisert som spam og satt i karantene.

  • Nettskyassistert anti-spam og anti-nettfisking … gir bedre beskyttelse

   Kaspersky Security for Linux Mail Server bruker Enforced Anti-Spam Updates Service (EASUS) for å redusere e-postsystemets eksponeringsvindu for nye spamangrep. Integreringen av Kaspersky Security Network (KSN) sørger for at e-postsystemet mottar informasjon i sanntid om ny spam med én gang den er tilgjengelig i Kasperskys nettskybaserte database.

   Kasperskys nettskybaserte Reputation Filtering-teknologi bruker avanserte verktøy for innholdsanalyse i arbeidet med å identifisere mulig spam og anvender nettskyassisterte funksjoner for å sammenligne funn med andre brukere. Som følge av dette behandler sikkerhetsløsningen for Linux e-postserver meldinger med minimal ventetid, samtidig som antallet falske bekreftelser reduseres, og den gjennomsnittlige oppdagelsesraten økes.

   Også Kasperskys nyeste anti-nettfiskingsmodul mottar sanntidsoppdateringer fra nettskybaserte Kaspersky Security Network. Du drar derfor nytte av en forbedret oppdagelse som kan forsvare bedriftens e-postsystem – og brukerne – mot e-poster som inneholder koblinger til nettfiskingssider.

  • Effektiv beskyttelse mot skadelig programvare og sårbarhet

   Med den nyeste antivirusmotoren oppnår Kaspersky Security for Linux Mail Server høy oppdagelsesrate og raskere skanning – for å gi Linux-e-postservere antivirusfunksjonalitet for rask og nøyaktig påvisning av skadelige e-postvedlegg.

  • Rask gjennomstrømning og høy ytelse

   Kaspersky Security for Linux Mail Server skal levere høy gjennomstrømning, uten at dette påvirker ytelsen til systemene vesentlig ... og dette bidrar til at bedriftens effektivitet økes.

  • Enkel distribusjon og administrasjon – sparer deg for tid og penger

   Virkningsfulle trafikkregler for e-post og støtte for OpenLDAP og Active Directory gjør det enkelt å implementere bedriftens retningslinjer – samtidig som brukerne får mulighet til å sette opp private svartelister/hvitelister og administrere karantenen ... noe som bidrar til å redusere antallet telefoner til kundestøtten.

   Kaspersky Security for Linux Mail Servers rapporterings- og overvåkningsutstyr kan integreres i det eksisterende overvåkningssystemet (SNMP). Alternativt kan du administrerere programmet via Kaspersky Security Center – Kasperskys brukervennlige administreringskonsoll.

  • Integrering eliminerer problemene

   Kaspersky Security for Linux Mail Server kan integreres med populære Linux-baserte Mail Transfer Agents (MTAs) – inkludert Postfix, Sendmail, Exim og qmail. Fordi programmet kan integreres i Linux-baserte e-postsystemer som bruker AMaViS, er det enkelt å oppgradere fra en antivirusskanner med åpen kildekode til den kraftige beskyttelsen til Kaspersky Security for Linux Mail Server. Programmet støtter også IPv6.

  • Støttede plattformer

   Programmet kan brukes som en sikker e-postport (med MTA). Det gir beskyttelse i form av antivirus, anti-spam og anti-nettfisking for Linux-e-postservere.

  • Minimumskrav til maskinvare

   • Intel® Xeon 3040-prosessor eller Core 2 Duo 1,86 GHz eller raskere
   • 2 GB RAM
   • Minst 4 GB tilgjengelig for veksling
   • 4 GB tilgjengelig på harddisken for å kunne installere programmer og lagre midlertidige filer og loggfiler
  • Operativsystemer som støttes

   Et av følgende 64-biters operativsystemer:

   • Red Hat Enterprise Linux 7.3 Server
   • SUSE Linux Enterprise Server 12 SP2
   • CentOS-6.9
   • CentOS-7.3
   • Ubuntu Server 14.04.2 LTS
   • Ubuntu Server 16.04 LTS
   • Debian GNU / Linux 8.8, 9.0
   • FreeBSD 11

   Tilgjengelighet av følgende pakker med 32-biters biblioteker på 64-biters operativsystemer:

   • ia32-libs for Debian og Ubuntu
   • libgcc.i686, glibc.i686 for RHEL og CentOS
   • libgcc-32bit, glibc-32bit for SUSE
   • lib32 for FreeBSD 64biters
   • compat9x for FreeBSD 11

   Kaspersky Security 8 for Linux Mail Server krever Perl 5-programmeringsspråk versjon 5.8.5 eller nyere.

   Kaspersky Security 8 for Linux Mail Server støtter integrering med følgende e-postservere:

   • exim-4.86 eller nyere
   • postfix-2.6 eller nyere
   • sendmail-8.14 eller nyere
   • qmail-1.03 eller nyere

   For å kjøre Internett-grensesnittet for Kaspersky Security 8 for Linux Mail Server må en av følgende nettlesere være installert på datamaskinen:

   • Mozilla Firefox 53 eller nyere
   • Microsoft Internet Explorer 11 eller nyere
   • Google Chrome 58 eller nyere

   For å aktivere bruk av Internett-grensesnittet for Kaspersky Security 8 for Linux Mail Server må en Apache 2.4-webserver være installert på datamaskinen som er vert for Internett-grensesnittet.

En del av:

  Ikke sikker på hvilken sikkerhetsløsning som er riktig for bedriften din?