Se alle løsninger

Kaspersky Virtualization Security

Den eneste sikkerhetsløsningen du trenger, uansett hvilket virtuelt miljø du bruker

KONTAKT OSS

Trusselmiljø

De aller fleste nettangrep som har innvirkning på fysiske maskiner, kan også angripe virtuelle maskiner (VM-er). Virtualisering kan faktisk øke sikkerhetsrisikoen. Selv om virtualisering kan forbedre IT-hastigheten og effektiviteten, fører det også til flere teknologilag. Det kan være vanskelig å opprettholde full synlighet for hvert lag og hvordan lagene samhandler. I tillegg betyr flere lag som oftest flere «angrepsoverflater», noe som gir flere angrepsmetoder for nettkriminelle.

Vise PDF*

Virtualisert betyr ikke sikkert

Én infisert VM eller fil kan føre til at hele datasenteret kobles fra. Du må derfor sørge for at VM-er ikke er det svake leddet i bedriftens sikkerhet. Virtuelle servere og VDI, inkludert VM-er som slås av og deretter kobles til på nytt, må alle beskyttes like effektivt som de fysiske motstykkene. Og hvis alle virtualiserte objekter i det programvaredefinerte datasenteret skal sikres ordentlig, er ikke tradisjonelle sikkerhetsløsninger veien å gå.

Hva vi tilbyr

Kaspersky Security for Virtualization gir en enkel løsning for å sikre både virtuelle servere og VDI. Kaspersky Security for Virtualization passer utmerket for hybride programvaredefinerte datasentre, ettersom det støtter alle de vanligste plattformene, inkludert VMware vSphere med NSX, Citrix XenServer, Microsoft Hyper-V og KVM. Løsningen er basert på vår prisbelønnede motor for beskyttelse mot skadelig programvare og bruker de teknologiske fremskrittene som virtualisering kan tilby. Dette gir omfattende sikkerhet med optimal hastighet og effektivitet, uten at det tar opp verdifull plass på virtuelle maskiner.

 • Agentless

  Agentless

  Innebygd integrasjon med VMware NSX-plattformen for uovertruffen sikkerhet samt …

  • Beskyttelse mot skadelig programvare og IDS/IPS for nettverk
  • Automatisk distribusjon
  • Integrasjon med sikkerhetspolicyer og -koder
  • Fullstendig skanning av infrastrukturen

  Alt dette sikrer at den virtuelle infrastrukturen og sikkerheten fungerer sammen.

 • Light Agent

  Light Agent

  En kraftig, men lett sikkerhetsagent som støtter de fleste virtualiseringsplattformer, og som integreres med bransjeledende VDI-plattformer som Citrix XenDesktop og VMware Horizon. Light Agent gir betydelig bedre beskyttelse, men opprettholder ytelsen på alle beskyttede VM-er.

 • Én konsoll

  Én konsoll

  En enhetlig administrasjonskonsoll gjør at hele sikkerhetslaget kan administreres samlet gjennom én glassrute. Dette gjelder ikke bare den virtuelle infrastrukturen, men også lagring, sikkerhet for fysiske endepunkter og andre Kaspersky Lab-sikkerhetsløsninger.

Hva bedriften din får

Nettrusler kan utryddes

Kaspersky Security for Virtualization er basert på den mest prisbelønnede sikkerhetsmotoren i bransjen og bidrar til å bekjempe de mest avanserte trusler og sårbarheter i hele det virtualiserte IT-landskapet. Sikkerhetsløsningen ble spesielt laget for å utnytte de teknologiske fremskrittene som virtualiseringsplattformer tilbyr, og den tilbyr omfattende sikkerhet med optimal hastighet og ressurseffektivitet.

Konstruert og optimalisert for VMware NSX

Innebygd integrasjon mellom Agentless-løsningen og VMware NSX-plattformen betyr at den virtuelle infrastrukturen nå har blitt enda mer effektiv og lønnsom. Fra nå av fungerer VMware vSphere med NSX-infrastrukturen og sikkerhetslagene sammen og skaper nye nivåer for automatisering og policydrevet sikkerhet. Med Kaspersky Security for Virtualization Agentless skjer beskyttelse av hver enkelt VM umiddelbart og automatisk, uten at det går ut over produktiviteten i systemet.

Vise PDF*

Ultimat fleksibilitet for hybride miljøer

Hvis det virtualiserte datasenteret vokser raskt og er heterogent, passer Kaspersky Security for Virtualization Light Agent for deg. De patenterte teknologiene og den unike arkitekturen gir endra bedre funksjoner for serversikkerhet på alle vanlige plattformer, inkludert Citrix XenServer, Microsoft Hyper-V og KVM samt VMware vSphere. Det er imidlertid svært viktig å opprettholde full systemeffektivitet.

Maksimer tetthet og sikkerhet for VDI

Kaspersky Security for Virtualization Light Agent passer utmerket for Virtual Desktop Infrastructures (VDI) og tilbyr de mest avanserte sikkerhetsfunksjonene for den individuelle maskinen. Den lette sikkerhetsagenten er integrert i VDI-malen, og du kan derfor aktivere ressurseffektiv flerlagsbeskyttelse mot de mest avanserte trusler (for eksempel gisselprogramvare) på alle VM-er, uten at det går ut over sluttbrukeropplevelsen. Det er ikke nødvendig å bygge på nytt. Sikkerhetsoperasjoner flyttes til én eller flere dedikerte sikkerhetsenheter.

Kasusstudier

Riverside Healthcare

Solution: Endpoint Security, Virtualization Security

Riverside Healthcare trengte å være sikre på at de kunne bekjempe sikkerhetstrusler...

Bank VTB24

Solution: Virtualization Security

Bank VTB24 driver mer enn 1 000 avdelinger rundt i landet og har et komplekst, moderne...

VISE PDF*
Se alle kasusstudier

Førsteklasses kundestøtte og profesjonelle tjenester

Profesjonell hjelp er tilgjengelig når du trenger det. Vi opererer i mer enn 200 land, fra 34 kontorer over hele verden, og hjelper deg døgnet rundt, hele året. Benytt deg av våre Maintenance Service Agreement (MSA)-støttepakker, eller be om våre profesjonelle tjenester for å sikre at du få maksimalt utbytte av sikkerhetsinstallasjonen fra Kaspersky Lab.

 • 2 4

  TIMER
  OM DAGEN

 • 0 7

  DAGER
  I UKEN

 • 3 6 5

  DAGER
  I ÅRET

MER INFORMASJON

Tekniske dokumenter

Sikkerhet for virtuell infrastruktur. Spesialrapport om IT-sikkerhetsrisikoer...

VISE PDF*

Virtualiseringssikkerhet: Forstå forskjellen

Lær mer om metoder for...

VISE PDF*

Kaspersky Security                 for Virtualization                 and VMware NSX

Integration with VMware NSX for even faster and automated protection

...
VISE PDF*
Se alle tekniske dokumenter

Gjenkjennelse

Relaterte produkter

Ressurser som er markert med en (*) er på engelsk