Se alle løsninger

Kaspersky Mobile Security

Avansert sikkerhet, administrasjon og kontroll for smarttelefoner og nettbrett

KONTAKT OSS

Trusselmiljø

Hackere retter et økende volum av trusler spesifikt mot mobile enheter. I 2014 var antall angrep mot Android-enheter 4 ganger større enn i 2013. Mens de fleste av angrepene var rettet mot Android-enheter, er det nå et økende antall trusler på Internett rettet mot iPhone og iPad. Fordi iOS-enheter er så populære, bruker nettkriminelle mer energi på å svekke sikkerheten på disse. Selv det å koble til en iPhone til en Mac – for å lade batteriet – kan føre til at skadelige trusler passerer fra Mac til iPhone.

Bruk av eget utstyr kan øke risikoen

Hvis vi legger til i den økende bruken av eget utstyr, øker sikkerhetsrisikoen enda mer. Ettersom de ansattes egne mobilenheter nå inneholder en blanding av egne, personlige programmer og data i tillegg til bedriftens data og passord, har sannsynligheten for sikkerhetsbrudd økt betraktelig. Dessuten, ettersom mobilenheter er så små, blir de lett mistet eller stjålet – og enheter på avveie kan gi uautoriserte brukere direkte tilgang til bedriftens systemer og data.

Hva vi tilbyr

Løsninger fra Kaspersky Lab bidrar til å holde Android-, iOS- og Windows Phone-enheter sikre og under kontroll*. Flerlags beskyttelse – inkludert vår skyassisterte teknologi og Kaspersky Security Network – beskytter smarttelefoner og nettbrett mot de nyeste truslene på Internett, for eksempel trojanske hester, nettfiskingsangrep og mye mer. Kaspersky Mobile Security-løsningen hjelper deg også å ta i bruk sikkerhetsretningslinjer og innstillinger på nesten alle enheter, f.eks. Android, iOS, BlackBerry og Windows Phone-enheter. Dessuten, hvis en mobilenhet blir mistet eller stjålet, hjelper tyverisikringen deg å hindre tilgang til bedriftens data. Fjernstyrte funksjoner lar deg blokkere tilgang til data og programmer på enheten, slette data og finne enhetens posisjon.

*Ikke alle funksjoner er tilgjengelige på alle plattformer.

 • Mobil sikkerhet

  Mobil sikkerhet

  Vår mobile sikkerhetsteknologi gir flerlags beskyttelse mot de nyeste truslene mot mobile enheter i tillegg til en hel rekke tyverisikringsfunksjoner som kan fjernstyres

 • Administrasjon av mobilapper

  Administrasjon av mobilapper

  Kontrollverktøy – sammen med «beholderteknologi» for apper – bidrar til å sikre bedriftens data og systemer og gi effektive retningslinjer for sikkerhet på eget utstyr

 • Administrasjon av mobile enheter

  Administrasjon av mobile enheter

  Ved å aktivere tilgang til forskjellige plattformers MDM-funksjoner – via ett enkelt grensesnitt – sparer vår løsning tid og gjør det enklere å rulle ut enhetlige retningslinjer for mobilsikkerhet

Hva bedriften din får

Sikre beholdere gir ytterligere sikkerhet for eget utstyr

Vår «beholderteknologi» for apper pakker bedriftens apper inn i spesielle beholdere på brukerens enhet. Appene og dataene dine lagres i beholderne – helt separat fra brukerens egne apper og data. Du kan håndheve datakryptering for alle data inne i beholderne, og du kan hindre at brukere kopierer data i beholderen ut av beholderen. Når en ansatt slutter – og tar sin egen mobil med seg – kan du slette alle apper og data i beholderne.

Gir deg mer kontroll over mobilsikkerheten

Fleksible kontrollverktøy gir ekstra lag med sikkerhet. Application Control-funksjonene hjelper deg med å administrere hvilke apper som skal tillates å kjøre på de ulike mobilenhetene du gir tilgang til bedriftens systemer og data. Web Control gjør det enkelt for deg å administrere hvordan brukere får tilgang til Internett på sine mobile enheter. Skadelige nettsteder blir blokkert, og du kan også blokkere nettsider som ikke er i samsvar med bedriftens retningslinjer for sikkerhet eller bruk – for eksempel sosiale medier, gambling eller pornografisk innhold.

Kasusstudier

Adrea

Solution: Endpoint Security

Adrea er en viktig aktør innen helseforsikring, pensjonsplanlegging, sparing og pensjon...

VISE PDF*

LKQ

Solution: Endpoint Security, Virtualization Security

LKQ er en Fortune 500-bedrift og Nord-Amerikas største leverandør av alternative...

VISE PDF*
Se alle kasusstudier

Førsteklasses kundestøtte og profesjonelle tjenester

Profesjonell hjelp er tilgjengelig når du trenger det. Vi opererer i mer enn 200 land, fra 34 kontorer over hele verden, og hjelper deg døgnet rundt, hele året. Benytt deg av våre Maintenance Service Agreement (MSA)-støttepakker, eller be om våre profesjonelle tjenester for å sikre at du få maksimalt utbytte av sikkerhetsinstallasjonen fra Kaspersky Lab.

 • 2 4

  TIMER
  OM DAGEN

 • 0 7

  DAGER
  I UKEN

 • 3 6 5

  DAGER
  I ÅRET

MER INFORMASJON

Tekniske dokumenter

MOBIL SIKKERHET. BESTE PRAKSIS

Mobil sikkerhet. Beste praksis

Hva om du ikke måtte velge mellom...

VISE PDF*
Se alle tekniske dokumenter

Relaterte produkter

Ressurser som er markert med en (*) er på engelsk