Tjenesten

Når et sikkerhetsproblem påvirker IT-infrastrukturen, trenger du at det løses raskt uten at IT-teamet ditt må sette andre viktige oppgaver til side. Du trenger tilgang til sikkerhetseksperter som kjenner den raskeste, sikreste og mest effektive måten å løse problemet på – og det er nettopp det Kaspersky Maintenance Service Agreement (MSA) gir deg.


 • Hendelsesrespons-SLA

  Tilgang til vår dedikerte prioriterte kundestøtte døgnet rundt, med garantert responstid slik at du vet nøyaktig hvor lang tid det vil ta å håndtere problemet ditt.

 • Skreddersydde oppdateringer

  Oppdateringer utviklet av våre eksperter og levert til deg omgående for å utbedre spesifikke problemer som påvirker driften av Kaspersky Lab-produkter i ditt spesifikke IT-miljø.

 • Ett enkelt kontaktpunkt

  Din egen Technical Account Manager med myndighet til å mobilisere enhver ekspert i Kaspersky Lab på dine vegne, for å sikre at problemet ditt prioriteres og løses raskt og fullstendig.

 • Tilgang til verdensledende ekspertise

  Få tilgang til et bredt spekter av globalt anerkjente sikkerhets- og tekniske eksperter, inkludert spesialister i produktstøtte, beskyttelse mot skadelig programvare, innholdsfiltrering, produktutvikling og oppdateringsslipp.

Bruken

 • Sikre kontinuitet i virksomheten

  Etter hvert som organisasjonen blir stadig mer avhengig av IT, reduseres evnen til å tolerere sikkerhetshendelser og nedetid. Et partnerskap med Kaspersky Lab kan støtte kontinuiteten i virksomheten. Du får tildelt en gruppe eksperter som vil være tilgjengelig døgnet rundt, med oppgaven å ta eierskap av problemet ditt og oppnå raskest mulig løsning. De overfører saken din rett til de spesialistene som er best i stand til å levere den rette løsningen til deg så raskt som mulig.

 • Eliminer problemene før de oppstår

  Kasperskys Technical Account Manager som er utnevnt til å jobbe med din organisasjon, får raskt grundig kunnskap om konfigurasjonen av sikkerhetssystemene, prosessene og virksomhetens mål. Denne kunnskapen gjør at problemene kan presiseres når de oppstår, uten å kaste bort tid på å identifisere ytterligere detaljer. I tillegg kan etterfølgende hendelsesevalueringer, proaktiv planlegging og jevnlig revisjon av firmaets sikkerhetskonfigurasjon medføre at eventuelle problemer blir identifisert og eliminert selv før de oppstår.

 • Reduser kostnaden av en sikkerhetshendelse

  Når en sikkerhetshendelse oppstår, er tiden det tar å identifisere årsaken og eliminere den, avgjørende. Oppdages og løses problemet raskt, kan det spare bedriften for hundretusenvis av dollar. Vår førsteklasses støtte har fokus på å oppnå nettopp dette målet. Tilgang til våre eksperter døgnet rundt, riktig og gjennomtenkt problemprioritering med garantert responstid og private oppdateringer – alt som trengs for å sørge for at problemet ditt løses så snart som mulig.

Tekniske dokumenter

Lær mer med tenkningslederskap fra våre globalt anerkjente nettsikkerhetseksperter

Risikoen

Få hjelp fra våre beste produkteksperter for å løse ethvert problem du måtte ha med bruk av produktet

 • Scan

  Daglige endringer i trusselbildet

 • Scan

  Manglende oversikt på grunn av IT-systemets kompleksitet

 • Scan

  Lav nedetidstoleranse

 • Scan

  Mangel på intern kompetanse og IT-personalressurser

 • Scan

  Høy kostnad for en sikkerhetshendelse

 • Scan

  Høye IT-driftskostnader

La oss starte samtalen og snakke med en av våre eksperter om hvordan ekte nettsikkerhet kan påvirke sikkerhetsstrategien til bedriften din. Ta kontakt.

Ressurser som er markert med en (*) er på engelsk