Produktet

Kaspersky DDoS Protection gir deg komplett, integrert bekjempelse av DDoS-angrep for å sikre kontinuitet for viktige Internett-ressurser og infrastruktur. Kaspersky DDoS Protection analyserer Internett-trafikk kontinuerlig, varsler om mulige angrep, tar imot omdirigert trafikk, filtrerer og viderekobler trygg trafikk til deg. Det gir deg alt organisasjonen trenger for å forsvare seg mot og redusere konsekvensene av alle former for DDoS-angrep.

Hva vi tilbyr

Du trenger en løsning som oppdager angrep så raskt som mulig for å forsvare virksomheten din mot DDoS-angrep. Kaspersky DDoS Protection bekjemper angrep på to fronter: via DDoS-etterretning og Kaspersky Labs spesielle beskyttelsesinfrastruktur. Sikkerhetsetterretningsteamet vårt bruker avanserte metoder for å overvåke trussellandskapet for DDoS-angrep for å ligge et skritt foran de kriminelle – slik at vi kan påvise DDoS-angrep tidligere. Dessuten bruker vi en kombinasjon av intern og ekstern teknologi for å beskytte bedriften din:


 • 24 х7х365 Trafikkanalyse

  Unik sensorteknologi for trafikkontroll i sanntid

 • Kontinuerlig eller behovsbasert arbeidsmodus

  Omdirigering av trafikk til rensesentre, permanent eller etter behov

 • Svært skalerbare EU-baserte rensesentre

  Svært skalerbar og failover-rensesentre i Amsterdam og Frankfurt

 • Kontinuerlig nødresponstid

  Det dedikerte nødresponsteamet bestående av Kaspersky Lab-eksperter er tilgjengelige døgnet rundt hele uken for å overvåke uregelmessigheter, begrense angrep og støtte klienter

Egnet for

This solution is particularly well suited to addressing the security requirements, concerns and constraints of these enterprise sectors.

Bruken

 • Sikkerhetsetterretning

  Bedrifter i alle sektorer har et underskudd av oppdaterte, relevante data som kreves for å håndtere risiko forbundet med datatrusler. Kaspersky Labs ekspertise og dybdeetterretning om alle aspekter innenfor Internett-sikkerhet har gjort oss til en pålitelig partner for politi og offentlige etater over hele verden. Vi jobber kontinuerlig for å forbedre oppdagelse og forebygging av DDoS-angrep.

 • Hvordan det fungerer

  En sensor som enten er installert i DDoS Protection-skyen eller lokalt, innhenter trafikkdata for å bygge profiler for vanlige besøksadferder og ulike trafikkmønstre. Trafikk overvåkes deretter i sanntid, slik at all unormal aktivitet som kan tyde på et mulig angrep kan identifiseres og følges opp umiddelbart.

  Etterretningsekspertene innenfor Internett-sikkerhet overvåker samtidig trusselbildet for DDoS-angrep og jobber med å identifisere planlagte angrep som kan rettes mot deg.

 • En totalløsning – fra oppdagelse til rapportering etter angrep

  Kaspersky DDoS Protection dekker alle elementer av forsvar mot DDoS-angrep for bedriften, fra:

  • analyse av Internett-trafikk – døgnet rundt
  • varsler deg om mulige angrep
  • omdirigerer trafikken din til vårt rensesenter
  • sender «ren» trafikk tilbake til nettverket

24/7

Førsteklasses støtte døgnet rundt

Profesjonell hjelp er tilgjengelig når du trenger det. Vi opererer i mer enn 200 land, fra 34 kontorer over hele verden, og hjelper deg døgnet rundt, hele året. Benytt deg av våre Premium-støttepakker, eller be om våre profesjonelle tjenester for å sikre at du får maksimalt utbytte av sikkerhetsinstallasjonen fra Kaspersky Lab.

Truslene

Manglende beskyttelse mot DDoS-angrep blottlegger IT-kritiske tjenester for skader:

 • Scan

  Tjenestene dine kan gjøres utilgjengelige

 • Scan

  Et angrep kan få alvorlige økonomiske konsekvenser

 • Scan

  Et angrep kan være et «røykteppe» som skjuler noe enda verre

 • Scan

  Et DDoS-angrep kan skade omdømmet betydelig

La oss starte samtalen og snakke med en av våre eksperter om hvordan ekte nettsikkerhet kan påvirke sikkerhetsstrategien til bedriften din. Ta kontakt.

Ressurser som er markert med en (*) er på engelsk