Security Operations Center

SOC styrkes med verktøyene og informasjonen for å effektivt oppdage og uskadeliggjøre trusler

Bli oppringt

Når bedriftene blir flinkere til å beskytte seg, utvikler de kriminelle samtidig enda mer avanserte metoder for å trenge gjennom sikkerhetsbarrieren. Et økende antall kriminelle aktører leter aktivt og retter angrepene sine mot sikkerhetsbrister i bedriftssystemer, tiltrukket av det høye utbyttet som potensielt kan realiseres med Internett-angrep. For å løse denne utfordringen opprettes det SOC-er (Security Operations Center) for å håndtere sikkerhetsutfordringene når de oppstår, og reagere raskt med en løsning.


Hva vi tilbyr

For at SOC-er skal være effektive, må de kontinuerlig integrere ny teknologi og nye kontrollfunksjoner, i takt med de raske endringene i trusselbildet. Dette inkluderer:

 • Global trusseletterretning

  Global trusseletterretning

  Øyeblikkelige tiltak og enkel integrering i eksisterende sikkerhetskontroller.

 • Trusselsøk

  Trusselsøk

  Oppdagelse i sanntid av både kjente og nye kampanjer med nettspionasje og nettkriminalitet rettet mot kritiske informasjonssystemer.

 • Kunnskapsledelse

  Kunnskapsledelse

  Sikkerhetsopplæringsprogrammet vårt dekker alt fra det grunnleggende til avanserte teknikker og verktøy som brukes i digital kriminalteknikk, analyse av skadelig programvare og hendelsesrespons, slik at organisasjonene kan styrke kunnskapsbasen sin innenfor Internett-sikkerhet på disse områdene.

 • Hendelsesrespons

  Hendelsesrespons

  Kompetente spesialister som er utrustet med lang praktisk erfaring i bekjempelse av Internett-trusler, hjelper deg med rask identifisering, isolering og blokkering av skadelig aktivitet.

Kasusstudier

Ferrari S.p.A.

Solution: Endpoint Security, Cybersecurity Services

Ferrari tok en strategisk beslutning om å velge Kaspersky Lab som leverandør av...

LES MER

City of London Police

Solution: Cybersecurity Services

Den britiske politimyndigheten ønsket en koordinert, nasjonal respons fra politiet for å...

VISE PDF*

Telefonica

Solution: Cybersecurity Services

Telefonica er en av de største bredbånds- og telekommunikasjonsleverandørene i verden...

VISE PDF*
Se alle kasusstudier

I bruk

Rask oppdagelse av nye trusler

Når interne trusseldata kombineres med informasjon innhentet fra ulike kilder (f.eks. OSINT eller globale leverandører av programmer mot skadelig programvare), gir det en forståelse av angrepsteknikker og potensielle indikatorer. Praksisen med trusselsøk bidrar til å avdekke potensielle angrep som ikke er oppdaget av eksisterende sikkerhetskontroller. Dette lar organisasjonen utvikle mer effektive forsvarsstrategier mot avanserte angrep.

Utruster teamet ditt med den mest oppdaterte kunnskapen

SOC-senteret må ha en ressursbase av praktiske kunnskaper og ekspertise for å kunne tilpasse og utvikle seg i takt med løpende endringer i trusselbildet. SOC-teammedlemmene må ha god opplæring i digital kriminalteknikk, analyse av skadelig programvare og hendelsesrespons for å forhindre og respondere på stadig mer avanserte angrep.

Kom deg raskere på beina igjen

Få organisasjoner har tilstrekkelige interne ressurser tilgjengelig for å stoppe avanserte angrep før de forårsaker skade. Det kreves et svært høyt kunnskapsnivå for å gjøre det på kort varsel. Noen ganger er det mer kostnadseffektivt og produktivt å samarbeide med en tredjeparts leverandør av IT-sikkerhet eller rådgiver som allerede har de nødvendige ressursene som kreves for en rask og velinformert respons.

Adaptive Security Framework

Forutsigelse og forebygging for å stoppe hendelser før det oppstår skader. Oppdagelse og respons definerer hvordan hendelser oppdages og utbedres. I dette paradigmet krever hvert påfølgende stadium et høyere ressursforbruk for å reagere enn det som kreves på forutsigelsesstadiet.

Sikkerheten får ofte det budsjettet man opplever som nødvendig, ikke det budsjettet som faktisk kreves. Sikkerheten må være høyt prioritert og godt finansiert for å sikre vellykket distribuering og en sterk RTO.

Tekniske dokumenter

LØSNINGER FOR NETTSIKKERHET

Ivareta sikkerheten til selskapet med Kasperskys...

Last ned PDF

NETTSIKKERHETSTJENESTER

Ivareta sikkerheten til selskapet med Kaspersky...

Last ned PDF

CYBERSECURITY SERVICES

SOC drevet av Kaspersky Lab

VISE PDF*
Se alle tekniske dokumenter
 

Risiko

Når du skal bekjempe Internett-trusler, er det ikke nok å sette sammen et SOC-team. Det viktigste er det at du utruster det med teknologi, verktøy og prosesser som tilrettelegger for fortløpende tilpasning i takt med endringene i trusselbildet. Denne tilnærmingen lar deg redusere følgende risikomomenter:

 • Reelle trusler kan gå tapt blant tusenvis av ubetydelige varsler

 • Trusler kan ligge uoppdaget, men være aktive i organisasjonen

 • Manglende evne til å opprettholde et tilstrekkelig nivå av ekspertise kan føre til kostbare sikkerhetsbrudd

 • For dårlige prosedyrer for hendelsesrespons gir høye gjenopprettingskostnader

 • Dårlig oversikt over risiko kan medføre utilstrekkelig intern finansiering

Relaterte produkter og tjenester

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk