Motoren bak Ferraris ekte nettsikkerhet

«Kaspersky Labs bedriftsløsninger gjenspeiler sikkerhetskravene i dagens store bedrifter, og danner en komplett nettsikkerhetsplattform som omfatter fullt ut skalerbar beskyttelse for fysiske, virtuelle og skybaserte systemer»

Antonia Casamassima, informasjonssjef, Ferrari S.p.A.

KONTAKT OSS

Koble til, oppdag, beskytt

Når du har et av verdens mest ikoniske varemerker med det mestvinnende laget i Formel 1s historie, og personers sikkerhet avhenger av at informasjonen din er nøyaktig og tilgjengelig, kan du ikke ta sjanser. Det er derfor Ferrari valgte Kaspersky Lab for å ta vare på nettsikkerheten.

Fra den verdensberømte Maranello-fabrikken til Formel 1 har Ferrari over 5000 endepunkter og systemer globalt som er sikret av spesialistene innen IT-sikkerhet hos Kaspersky Lab.

Begge bedriftene har en teknologisk visjon og nyskapning relatert til tilkoblede biler og Tingenes Internett samt en elektronisk tilstedeværelse i stadig utvikling. Derfor går Kaspersky Lab grundigere til verks i samarbeidet med Ferrari for å gi beskyttelse som går dypere enn enhetene, og verner om selve dataene, døgnet rundt, hele uken.

"Selv om vi arbeider i svært forskjellige bransjer, samles vi rundt samme kjerneverdier: teknologisk lederskap og en lidenskap for nyskapning og alltid forbedre det vi gjør, sier Kaspersky Labs grunnlegger og administrerende direktør, Eugene Kaspersky.

Hastighet, sikkerhet og avansert nyskaping danner et godt grunnlag for et enda tettere samarbeid.

Kontinuerlig nettsikkerhet. Overalt.

I tillegg til de over 300 000 unike enhetene med skadelig programvare som hver dag oppdages av ekspertene i Kaspersky Lab, utvikles det stadig nye trusler. Når nettkriminelle i stadig større grad utvikler verktøy spesielt tilpasset hvert offer, er ikke risikoindikatorer lenger tilstrekkelig for å hjelpe organisasjoner med å oppdage angrep. Løsepengevirus og tjenestenektangrep er stadig på fremmarsj og truer nå også enheter med Tingenes Internett, slik at det skapes nye sårbare områder. Det gjelder spesielt produksjonsmiljøer der det ikke alltid er bevissthet rundt nettsikkerhet for nylig innført teknologi.

I et slikt miljø er det like viktig å vite hvor du er sårbar, som det er å kunne oppdage og forhindre nettangrep. En slik selvbevissthet støttes av den nyeste trusselintelligensen, slik at du kan forutse hva som venter rundt neste sving, noe som er avgjørende for en organisasjon med Ferraris profil og omdømme. De trenger et sikkerhetssamarbeid med en leverandør som ikke bare holder følge med de nyeste truslene, men som holder seg ett skritt foran dem, og samtidig forutser sårbarhetsprofilen til noen av de mest nyskapende teknologiene.

Det er derfor Ferrari valgte å inngå et tettere samarbeid med Kaspersky Lab. I tillegg til å beskytte tradisjonelle områder av bedriftens teknologi, som endepunkter, ERP og PLM, jobber Kaspersky Lab nå med Ferrari for å beskytte seg digitalt ved hjelp av inntrengingstester, sårbarhetsvurdering og trusselintelligens.

Beskyttelse av varemerket sikrer tilgjengelighet

Den globale tilstedeværelsen på Internett og den verdifulle merkevaren må beskyttes. Derfor var det avgjørende at firmaet som fikk dette ansvaret, ikke bare hadde global rekkevidde, men en global tilnærming til trusselintelligens og -analyse. Kaspersky Lab var allerede en pålitelig partner i beskyttelsen av Ferraris endepunkter, og de ble omhyggelig testet. De viste nok en gang at de passet perfekt til å beskytte firmaets digitale tilstedeværelse.

Forsvar mot kjente trusler på Internett fungerer sammen med trusselintelligens og sårbarhetsvurdering for å forutse og forhindre trusler før de blir et problem. Slik dannes et nytt lag av Kaspersky Labs nettsikkerhet som hjelper med å beskytte en av verdens største merkevarer. Skanning ved behov som påvirker ytelsen minimalt, beskyttelse mot DDOS-angrep, evnen til å levere gjennomførbar trusselintelligens innenfor bestemte plattformspesifikasjoner og fullstendig konfidensielle rapporter er bare noen av grunnene til at Kaspersky Lab passerte målstreken som vinner av Ferraris tøffe tester.

Ekte sikkerhet uten kompromisser

Grensen går imidlertid ikke ved Internett: Generell tilgjengelighet av systemer, infrastruktur og programmene som kjører på dem, er av avgjørende betydning. Det samme gjelder også for ytelse: “Ytelse er forståelig nok svært viktig for Ferrari, så vi må sørge for sikkerhet uten å redusere farten”, sier teknisk sjef Francesca Duri.

Duri fikk oppgaven med å sikre IT-infrastrukturens tilgjengelighet på Ferraris produksjonsanlegg. Hun sier Kaspersky Labs industrielle nettsikkerhetsløsninger gjør dem til en leder i et marked hvor det er få store leverandører kan tilby slik ekspertise: "Jeg ble positivt overrasket under arbeidet med Kaspersky, da jeg fant ut at de allerede har løsninger for sikkerhet på dette området.

Det er grunnen til at vi jobber sammen, og derfor vil vi fortsette å jobbe sammen for å sikre at nettsikkerhet på samme nivå gjelder for alle forretningsområdene."

Høy ytelse under press gir en fordel

Ferrari driver en av verdens mest avanserte produksjonslinjer, der høye nivåer av automatisering kombineres med presisjonsteknikk, testdata og mer enn 2000 ansatte for å danne en kompleks infrastruktur med høy verdi og unike krav.

I tillegg kommer kravene til selve løpene: over 60 GB data akkumuleres per bil under et løp, og flere simuleringer kjøres i sanntid ved hjelp av dataene på banen. Mye står på spill.

"Kaspersky Labs bedriftsløsninger gjenspeiler sikkerhetskravene i dagens store bedrifter, og danner en komplett nettsikkerhetsplattform som omfatter fullt ut skalerbar beskyttelse for fysiske, virtuelle og skybaserte systemer", sier informasjonssjef Antonia Casamassima.

I likhet med alle de beste relasjonene, er dette en som fortsetter å vokse og utvikle seg rundt en felles visjon, forståelse og kompetanse.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk