Kaspersky Premium Support and Professional Services

Et utvalg tjenester som girt maksimalt utbytte av Kaspersky Labs produkter

Kontakt oss
 

Hva er en risiko for din bedrift?

Ettersom IT-systemene dine understøtter alle bedriftens driftskritiske prosesser, er nedetid ikke et alternativ. Hvis kunder ikke får tilgang til dine nettbaserte ressurser – eller ansatte ikke kan utføre daglige arbeidsoppgaver – kan det gå ut over bedriftens omdømme, produktivitet og lønnsomhet.

Når en sikkerhetshendelse fører til nedetid, kan resultatet være omfattende og langvarig:

 • Sviktende salg til kunder reduserer inntektene dine

 • Skade på merkevaren og bedriftens omdømme

 • Avbrudd i interne prosesser reduserer produktiviteten

 • Direkte kostnader i etterkant av IT-sikkerhetsproblemer

Hva vi tilbyr

Førsteklasses kundestøttetjenester

Kaspersky Maintenance Service Agreement (MSA) lar deg velge blant førsteklasses kundestøtteprogrammer som gir dine IT-sikkerhetsproblemer høy prioritet og hjelper bedriften din å fungere problemfritt. Våre kundestøtteprogrammer er ideelle for bedrifter som er avhengige av IT-infrastruktur for forretningskontinuitet og pågående levering av virksomhetskritiske prosesser.

MSA Business MSA Enterprise

Utviklet for organisasjoner som krever tilgang til kundestøtte døgnet rundt for kritiske problemer, med direkte tilgang til de beste teknikerne.

Utviklet for store bedrifter med komplekse miljøer som krever dedikert, personlig tilpasset, proaktiv kundestøtte døgnet rundt.

Døgnet rundt. året rundt
Prioritert direktelinje
Responstid 4 timer 30 minutter
Dedikert TAM
Kvartalsvise statusrapporter

Profesjonelle tjenester

Når du installerer eller oppgraderer sikkerhetsløsninger fra Kaspersky Lab, trenger ikke IT-teamet ditt å sette andre viktige aktiviteter til side. Våre sikkerhetseksperter arbeider i samsvar med vår etablerte beste praksis og metoder, og er tilgjengelige for å hjelpe deg med alle sider av distribusjon, konfigurering og oppgradering av Kaspersky Lab-produkter i hele IT-infrastrukturen og i henhold til dine retningslinjer for endringskontroll.*

 • Implementeringstjeneste

  Implementeringstjeneste

  Implementeringstjenesten gir deg eksperthjelp og støtte for å gjøre distribusjonen av Kaspersky Lab-produkter sømløs og problemfri, og sørger for at du opererer i henhold til beste praksis, har optimale innstillinger og gjør det beste ut av Kaspersky Labs sentraliserte styringsprogramvare.

 • Helsesjekk

  Helsesjekk

  Etter en fullstendig gjennomgang av produktinnstillingene og nettverksmiljøet som en del av helsekontrollen, gir våre eksperter deg en omfattende rapport med anbefalinger om hva du kan gjøre for å forbedre sikkerheten og/eller effektivisere systemadministrasjonen.

* Ved å velge fra et bredt spekter av profesjonelle tjenester kan du dra nytte av anerkjent ekspertise.

Hva bedriften din får

Når et sikkerhetsproblem påvirker IT-infrastrukturen din, trenger du at det løses uten forsinkelse og uten å la ditt eget IT-team sette fra andre viktige oppgaver til side. Du trenger tilgang til sikkerhetseksperter som kjenner den raskeste, sikreste og mest effektive måten å løse problemet på – og det er nøyaktig hva Kaspersky MSA Enterprise gir deg.

 • Hendelsesrespons-SLA

  Hvis du opplever et sikkerhetsproblem med et Kaspersky Lab-produkt, kan du registrere en forespørsel døgnet rundt – og den får umiddelbart førsteprioritet – for å sikre at problemet blir løst raskt. Som MSA-kunde vil du dra nytte av 30 minutters responstid, separat arbeidsflyt for hendelsen og raskere løsning.

 • Skreddersydde oppdateringer

  Med dagens komplekse IT-infrastruktur er alle bedrifters IT-miljøer unike – og det kan føre til unike problemer. Som MSA Enterprise-kunde vil du dra nytte av skreddersydde oppdateringer – utviklet av våre eksperter – for å løse spesifikke problemer som påvirker hvordan Kaspersky Lab-produkter fungerer i ditt spesifikke IT-miljø.

 • Høyt prioritert respons ved virushendelser

  Hvis en ny, tidligere uidentifisert skadevare blir oppdaget i IT-miljøet ditt, vil eksperter fra Kaspersky Lab prioritere den. De vil analysere prøven og raskt iverksette passende tiltak.

 • Overvåking og rapportering

  I tillegg til å fungere som ett enkelt kontaktpunkt for eventuelle problemer vil Kaspersky Lab TAM overvåke kvaliteten på tjenesten vi leverer til din bedrift og regelmessig gi deg detaljerte rapporter.

 • Ett enkelt kontaktpunkt

  Når du velger MSA Enterprise, blir en egen teknisk kundeansvarlig (TAM) utnevnt til å samarbeide tett med bedriften. TAM vil få en forståelse av bedriften din og IT-infrastrukturen din – dermed trenger du ikke å kaste bort tid på å gjennomgå detaljer om IT-miljøet ditt hvis du får et sikkerhetsproblem.

 • Tilgang til verdensledende ekspertise

  Gjennom sin egen tekniske kundeansvarlig hos Kaspersky Lab får MSA Enterprise-kunder tilgang til et stort utvalg av våre sikkerhets- og tekniske ansatte, inkludert spesialister på produktstøtte, forskning på skadelig programvare, innholdsfiltrering, produktutvikling og utgivelse av oppdateringer.

Kasusstudier

Orange County stoler på dedikert kundestøtte

View PDF*

Personlig kundestøtte driver Riverside Health System

VISE PDF*

Dokumenter

KASPERSKY PREMIUM SUPPORT AND PROFESSIONAL SERVICES

Kaspersky Professional Services

LAST NED PDF

Maintenance Service Agreement

Maintenance Service Agreement

LAST NED PDF

Software Compatibility Service

Software Compatibility Service

VISE PDF*

Ressurser som er markert med en (*) er på engelsk

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk