Produktet

Digital transformasjon uten oppstyr

Kaspersky Lab er et forskningsdrevet selskap, og fokuset vårt er alltid på å levere de teknologiene brukere våre trenger, ikke opphaussede programmer.

Flere lag med proaktive, intelligente teknologier er flettet sammen og gir deg et kraftig, fleksibelt forsvar, med minimal innvirkning på hastighet eller ressurser, og uten programvarekonflikter eller sikkerhetshull.

Beslutningstakere som deg, uttrykker til stadighet sin tilfredshet med resultatene som Kaspersky Endpoint Security for Business leverer – noe som også bekreftes av regelmessige uavhengige undersøkelser og rapporter.


 • Avansert trusselbeskyttelse

  Maskinlæring and security intelligence kombineres med banebrytende teknologier for å beskytte endepunktene dine mot Internett-trusler

 • Adaptiv endepunktskontroll

  Sikkerhet på bedriftsnivå som kan være unik for hver bruker – adaptive kontroller gjør arbeidet for deg

 • Kritisk serverbeskyttelse

  Fleksibel beskyttelse mot trusler er blitt utviklet spesielt for bedriftsservere med høy ytelse. Forretningskritiske serverfunksjoner som e-post eller Internett-tilgang får dedikert sikkerhet

 • Anti-løsepengevirus

  Kraftig atferdsanalyse bidrar til å forebygge angrep fra løsepengevirus, og vår utbedringsmotor ruller tilbake eventuelle endringer som følge av et angrep.

 • Minnebeskyttelse

  Forhindring av utnyttelse overvåker beskyttede prosesser og hindrer forsøk på å utnytte ikke-tettede sikkerhetshull eller zero-day-sårbarheter i systemkomponenter og programmer

 • Administrasjon av oppdateringer

  Administrasjon av sikkerhetsproblemer og oppdateringer holder potensielt sårbar programvare oppdatert, slik at IT-administratorer får mer tid til andre oppgaver

 • Administrasjons-muligheter i topp klasse

  Beskyttelse som er enkel å skalere, uten behov for omfattende planlegging, og gir deg friheten til å endre forhåndsdefinerte innstillinger og velge når du vil ta i bruk ny funksjonalitet

 • GDPR-samsvar

  Sertifiserte krypteringsfunksjoner beskytter bedriftsdata og konfidensiell kundeinformasjon, slik at du kan nå viktige samsvarsmål, inkludert GDPR

Kaspersky Sandbox

Kaspersky Sandbox utfyller funksjonaliteten til Kaspersky Endpoint Security for Business og gjør det mulig med en dyptgående dynamisk analyse av ukjente, målrettede og unnvikende trusler, noe som øker antall automatiske blokkeringer betraktelig

Egnet for

Dette produktet egner seg spesielt bra for å håndtere kravene, bekymringene og begrensningene til sikkerheten til disse bedriftssektorene.

Kasusstudier

Utforsk Kaspersky Lab-løsninger i praksis i disse kasusstudiene fra virkeligheten

 • 
		Ferrari S.p.A.                
  Ferrari S.p.A.                

  Ferrari tok en strategisk beslutning om å velge Kaspersky Lab som leverandør av IT-sikkerhet. De ønsket å innføre strengere IT-sikkerhetstiltak for å beskytte kjernevirksomheten og for å sørge for økt sikkerhet.

 • 
     Osborne Clarke
  Osborne Clarke
  Osborne Clarke har gitt juridiske ekspertråd til klientene sine i mer enn 250 år. Klientene gjennomfører jevnlige tilsyn for å sikre at selskapet oppfyller deres strenge krav til sikkerhet. Denne kontinuerlige prosessen betyr at Osborne Clarke hele tiden vurderer sikkerhetstiltakene for å se om de kan bli bedre.
 • 
		Axel Springer SE           
  Axel Springer SE           

  Axel Springer er et av Europas største medieselskaper og har en klar ambisjon: bli det ledende digitale forlaget. Axel Springer ville sikre at IT-infrastrukturen ble beskyttet mot skadelig programvare og andre angrep, og valgte derfor å omstrukturere IT-systemet sitt med en løsning fra Kaspersky Lab.

Priser
Kaspersky Endpoint Security
Common Criteria: EAL 2+ sikkerhetsnivåsertifisering
Kaspersky Endpoint Security
SE Labs: sammenlignende test av endepunktbeskyttelse for bedrifter
Kaspersky Endpoint Security
NSS Labs: avansert beskyttelse for endepunkter v.3: anbefalt
Anerkjennelser
Kaspersky Endpoint Security
Customer Choice-anerkjennelse i Gartner Peer Insights 2018.
Kaspersky Endpoint Security
Gartner – kritiske funksjoner for plattformer for endepunktbeskyttelse, 2018
Kaspersky Endpoint Security
The Forrester Wave™: Endpoint Security Suites, Q3 2019 

Bruken

 • Adaptiv beskyttelse mot alle typer Internett-trusler

  Flere signaturfrie komponenter gjør det mulig å oppdage trusler selv uten hyppige oppdateringer: :

  • Lagdelte og sammenkoblede teknologier for «hullfri» beskyttelse av alle endepunkter, både innenfor og utenfor ditt område.
  • Trusseletterretning i sanntid fra globale eksperter.
  • Statisk maskinlæring (ML) for førutførelsesstadiet og dynamisk maskinlæring for etterutførelsesstadiet av angrepskjeden
 • Avansert kontroll for alle endepunkter

  Sikkerhetsteknologien vår, som er i stadig utvikling, styrkes ytterligere av kraftige kontroll- og databeskyttelsesverktøy:

  • Adaptiv avvikskontroll, programkontroll med dynamiske hvitelister og standard avvisning hever automatisk sikkerhetsnivåer til det høyeste nivået som passer for hver rolle i organisasjonen, og reduserer risikoen for zero-day-angrep betydelig
  • Enhetskontroll beskytter mot konsekvensene av datatap på ikke godkjente eller ukrypterte bærbare enheter og opplasting av infiserte data fra enheten.
  • Internett-kontroll hindrer bruk av torrent-filer og potensiell datalekkasje.
 • Automatisert oppdagelse av sårbarheter og distribusjon av oppdateringer

  Med knappe ressurser og stadig økende systemkompleksitet er effektiv oppdatering blitt en utfordring. Kaspersky Vulnerability and Patch Management sparer tid og ressurser med optimal sikkerhet, ved å sentralisere og automatisere viktige sikkerhetsoppsett- og administrasjonsoppgaver, så som følgende:

  • Sårbarhetsvurdering
  • Distribusjon av feilrettelser og oppdateringer
  • Beholdningsadministrasjon
  • Implementering av programmer

24/7

Førsteklasses støtte døgnet rundt

Profesjonell hjelp er tilgjengelig når du trenger det. Vi opererer i mer enn 200 land, fra 34 kontorer over hele verden, og hjelper deg døgnet rundt, hele året. Benytt deg av våre Premium-støttepakker, eller be om våre profesjonelle tjenester for å sikre at du får maksimalt utbytte og avkastning av sikkerhetsinstallasjonen fra Kaspersky Lab.

Tekniske dokumenter

Lær mer med tenkningslederskap fra våre globalt anerkjente nettsikkerhetseksperter

Truslene

Trusselmiljøet øker eksponentielt og utsetter kritiske forretningsprosesser, konfidensielle data og økonomiske ressurser for stadig økende risiko fra zero-day-angrep. Hvis du vil beskytte organisasjonen din mot følgende trusler, må du bli smartere, bedre utstyrt og bedre informert enn dem som er ute etter deg:

 • Scan

  Angrep fra løsepengevirus og låseprogramvare som truer dataene dine

 • Scan

  Phishing-angrep mot ansatte

 • Scan

  Filløs skadelig programvare som er vanskelig å oppdage

 • Scan

  Utnyttelse av sårbarheter, inkludert zero-day

 • Scan

  Fysisk tap av en enhet som inneholder sensitive data

 • Scan

  Tapt produktivitet på grunn av en epidemi av skadelig programvare

La oss starte samtalen og snakke med en av våre eksperter om hvordan ekte nettsikkerhet kan påvirke sikkerhetsstrategien til bedriften din. Ta kontakt.

Ressurser som er markert med en (*) er på engelsk

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk