Se alle løsninger

Kaspersky Security for Data Centers

En perfekt balansert kombinasjon av beskyttelse og ytelse for hybride datasentre

KONTAKT OSS

Trusselmiljø

Nettkriminelle er ute etter å stjele våre viktigste forretningsaktiva: dataene. Hovedmålet deres er derfor stedet der du lagrer, behandler og overfører data. Data er overalt, i stadig større volumer, og må kunne overføres enkelt på tvers av datasenteret, uten begrensninger. Sikkerheten må derfor følge med dataene på veien og beskytte dem der de er. Programvaredefinerte datasentre trenger like mye beskyttelse som de tradisjonelle motstykkene. Hvis dette mislykkes, blir de virtualiserte systemene og datalagrene det svakeste leddet i sikkerhetskjeden i datasenteret.

Revurder sikkerheten i datasenteret

Bedriftenes datasentre blir stadig mer programvaredefinerte. Når data overføres gjennom hele infrastrukturen, beveger nettverkssamhandlingen seg fra det fysiske til det virtuelle området og åpner opp for en rekke nye mulige angrepsscenarier. Du trenger en sikkerhetsløsning som er laget spesielt for å gi optimal sikkerhet, men samtidig opprettholde systemytelsen, gjennom å utnytte funksjonene og infrastrukturen som allerede ligger i det programvaredefinerte datasenteret. Det overordnede målet er perfekt balanse mellom sikkerhet og ytelse.

Hva vi tilbyr

Kaspersky Security for Data Centers omdefinerer hvordan infrastrukturen og sikkerheten i datasenteret fungerer sammen. Det kombinerer sterke sider og skaper et sikkert og effektivt virtualisert miljø. Kaspersky Security for Data Centers har integreringsfunksjoner og bringer dermed avanserte beskyttelsesfunksjoner til det virtualiserte miljøet. Det vet nøyaktig hvordan og hvor dataene er lagret og sikrer alle individuelle filoperasjoner. Bedriftens datasenter er dermed fullstendig tilgjengelig og sikkert, døgnet rundt.

 • Sikkerhet utformet
<br xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" />
for virtuell infrastruktur

  Sikkerhet utformet
  for virtuell infrastruktur

  En perfekt blanding av lette sikkerhetsalternativer uten agenter gir fleksibel og svært effektiv beskyttelse som dekker alle sikkerhetsbehov for virtuelle servere og VDI, med én løsning for alle virtuelle miljøer.

 • Motstandsdyktig
<br xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" />
sikkerhet for datalager

  Motstandsdyktig
  sikkerhet for datalager

  Avansert sikkerhet for bedriftens datalagre og filservere i nettverket. Alle filoperasjoner, uansett kilde, er fullstendig beskyttet, med nesten ingen innvirkning på systemytelsen.

 • Administrasjon uten grenser

  Administrasjon uten grenser

  Én enhetlig administrasjonskonsoll gir full synlighet, slik at du kan administrere sikkerheten på både lokale og eksterne, fysiske og virtualiserte installasjoner sammen med installasjoner i offentlige skyer, samlet på ett sted.

For hybride datasentre

Kaspersky Lab bruker prisbelønnet beskyttelse mot skadelig programvare til å sikre alle deler av det programvaredefinerte datasenteret, samtidig som høy systemeffektivitet opprettholdes.

Løsningen sikrer alle ledende hypervisorer, inkludert VMware vSphere med NSX, Microsoft Hyper-V, Citrix XenServer og KVM, og integreres med bransjestandarder for skrivebordsvirtualisering – VMware Horizon og Citrix XenDesktop.

I tillegg til dedikert sikkerhet for virtualiseringsplattformer tilbyr vi en løsning som beskytter NAS (Network Attached Storage – lagring i nettverket) og bedriftens filservere, slik at alle filaktiviteter er sikre, uansett opprinnelse.

Kaspersky Security for Data Centers gir en perfekt balansert kombinasjon av beskyttelse og ytelse for det hybride datasenteret.

Hvordan bedriften drar nytte av dette

Tilpasset sikkerhet

Integrasjon med programvareinfrastrukturen i datasenteret innebærer at sikkerheten støtter en svært fleksibel, inkluderende sikkerhetsmodell. Et utvalg sikkerhetsteknikker som er utformet for ulike virtualiserte infrastrukturer, i tillegg til målrettede sikkerhetsalternativer, betyr at veksten og allsidigheten i datalagringsmiljøet på bedriftsnivå aldri blir begrenset av sikkerhetsløsningen. Sikkerheten tilpasser seg alltid og vokser i takt med bedriften.

Vise PDF*

Optimalisering gjennom integrasjon

Agentless-beskyttelse gir nesten ingen innvirkning på plattformressurser, mens innebygd integrasjon med VMware vShield Endpoint- og NSX-plattformene omdefinerer hvordan infrastrukturen og sikkerhetslagene samhandler. Resultatene er blant annet:

 • Bedre operasjoner via automatisk distribusjon av sikkerhetsenheter
 • Granulære sikkerhetsfunksjoner som leveres så raskt som mulig via sikkerhetspolicyer og sikkerhetskoder.
 • Beskyttende skanning selv for VM-er som er slått av, takket være alternativet for fullstendig skanning av infrastruktur.

De spesifikke sikkerhetsfunksjonene som hver VM trenger, leveres umiddelbart og automatisk, uten innvirkning på systemets produktivitet.

Vise PDF*

Passer utmerket for hybride datasentre

Uansett hvilke virtualiserte plattformer du bruker, gir Kaspersky Security for Virtualization Light Agent bedre sikkerhetsfunksjoner, med de patenterte teknologiene og den unike arkitekturen. VMware vSphere med NSX, Microsoft Hyper-V, Citrix XenServer og KVM støttes alle i ett program. Uavhengig av konfigurasjonen og hybridiseringen av plattformen, lokalt eller ekstern, utføres all sikkerhetsadministrasjon gjennom én enhetlig konsoll, og full systemeffektivitet opprettholdes.

Vise PDF*

Synlighet og administrasjon uten grenser

En prisbelønnet kombinasjon av enhetlig administrasjon og integrasjonsfunksjoner gjør at du kan implementere, organisere og skalere sikkerheten uavhengig av installasjonenes størrelse, kompleksitet og plassering. Løsningene våre gjør det enkelt å styre sikkerhetsoperasjonene og flytte arbeidsbelastningene trygt mellom datasentre, selv det som befinner seg i private eller offentlige skyer. Det handler om å holde fokus på brukerne, mens systemene holder seg sikre og alltid tilgjengelige.

Førsteklasses kundestøtte og profesjonelle tjenester

Profesjonell hjelp er tilgjengelig når du trenger det. Vi opererer i mer enn 200 land, fra 34 kontorer over hele verden, og hjelper deg døgnet rundt, hele året. Benytt deg av våre Maintenance Service Agreement (MSA)-støttepakker, eller be om våre profesjonelle tjenester for å sikre at du få maksimalt utbytte av sikkerhetsinstallasjonen fra Kaspersky Lab.

 • 2 4

  TIMER
  OM DAGEN

 • 0 7

  DAGER
  I UKEN

 • 3 6 5

  DAGER
  I ÅRET

MER INFORMASJON

Tekniske dokumenter

Gir kraftig data- og systemsikkerhet mens ytelsesnivået opprettholdes

...
VISE PDF*

Styrer sikkerheten ved datasenteret: du står ved roret

...
VISE PDF*
Se alle tekniske dokumenter

Relaterte produkter

Ressurser som er markert med en (*) er på engelsk