Kasperskys opplæringsplattform for ansatte er laget for å gi opplæring i og styrke kunnskapen om teknisk nettsikkerhetshygiene. Den tilbys som et modulbasert interaktivt verktøy og anbefales for opplæring av alle ansatte som ikke jobber i IT-teamet, i effektiv sikkerhet.

Se hvordan plattformen fungerer, ved å prøve de kostnadsfrie interaktive demoene nedenfor. Vær også oppmerksom på at demoer ikke er fullstendige versjoner av opplæringskurset vårt. Hele plattformen består av flere enn 25+ opplæringsmoduler på 15 minutter hver, samt vurderingsverktøy, automatisk påmelding til opplæringsmoduler, avansert analyse og rapporteringsfunksjonalitet.

Interaktive opplæringsmoduler

Simulerte nettfiskingangrep

Tilpassbare eksempler på nettfisking-e-poster som er klare til bruk, fra de enkle til de mer avanserte, viser det viktigste ansatte lærer når de mottar simulerte nettfisking-e-poster. Hvis brukere klikker på en simulert nettfiskingkobling, laster ned et vedlegg eller registrerer opplysninger på en falsk målside, får de se en melding med informasjon om hvordan de kan kjenne igjen e-poster med forsøk på nettfisking. Plattformen tildeler automatisk relevante opplæringsmoduler til brukere som stryker på en test. Simulerte nettfiskingangrep presenteres på 27 språk og kan tilpasses av kunden.

Prøv å klikke på koblinger i denne demoen for å se hvordan det fungerer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk