Crypto-Exchange Security

Trygge transaksjoner og midler for tradere

En kryptobørs er en nettplattform der brukerne kjøper og selger kryptovalutaer. Det kombinerte månedlige handelsvolumet til de største kryptobørsene er på over hundrevis av milliarder dollar. Dette er noe nettkriminelle ikke klarer å ignorere. Faktisk angriper de jevnlig nettbaserte børser, og mange av angrepene er vellykkede. I første halvdel av 2018 resulterte for eksempel minst fire angrep i et tap på over 750 millioner dollar.

Hackere forsøker vanligvis ikke å utnytte sikkerhetssvakheter i kryptovalutaer fordi de er vanskelig å hacke. De angriper også sjelden lommebøker direkte. I de fleste tilfeller er de interessert i selve kryptovalutabørsene siden disse for øyeblikket er sentraliserte systemer med et enkelt feilpunkt - skadelige skript kan bygges inn i kildekoden på nettplattformer. De er også sårbare for 51 %-angrep og phishing.

Finn ut hvordan du kan begrense risikoene som er knyttet til handelsmotorer som et program, og til nettbaserte kryptobørser.


 • Hendelsesrespons for nettsikkerhet

  Gjør utbedringer, samle inn data og utfør omfattende etterretning og kriminalteknikk. Svært erfarne analytikere og etterforskere av nettangrep bidrar til å sikre effektive løsninger på sikkerhetshendelser.

 • Motstandsdyktigheten til handelsplattformer

  Få full gjennomgang av kildekoden og en rapport om sikkerhetsproblemer ved plattformen og anbefalinger om hvordan du kan løse dem. Begrens risikoen for infiltrasjon og data- eller systemforstyrrelser ved å løse eventuelle sikkerhetsproblemer.

 • Opplæring i netthygiene

  Nettbasert interaktiv opplæring for amatører samt ditt tekniske personale for å forbedre ferdighetene innen nettsikkerhet. Bevæpnet med grunnleggende ferdigheter kan utviklerne og vedlikeholdsteamet håndtere trusler på en mer effektiv måte.

 • Unngå sikkerhetsbrudd og inntrengning

  Beskytt brukerne fra kontosvindel ved å gjøre transaksjonene og autentiseringen sikre. Forhindre innplanting av kode og datasikkerhetsbrudd. Bruk inntregningstesting for å se hvor sterk infrastrukturen er.

Bruken

 • Programsikkerhetsvurdering

  Sikre, bærekraftige systemer kan være basert på kompilert programmeringsspråk som C++, C# eller Java, samt Internett-teknologier. Både programmeringsspråkene og Internett-teknologiene kan produsere svært effektive, sikre motorer, men de kan også inneholde utnyttbare svakheter som kan oppdages og rapporteres. Vi gir full systemvurdering og anbefalinger for å håndtere trusler.

 • Hendelsesrespons

  Reduser virkningen av sikkerhetsbrudd eller angrep på IT-miljøet ditt. Du kan spørre ekspertene våre om å utføre undersøkelser, identifisere og isolere utsatte moduler, forhindre trusler i å spre seg og gjennomføre digital kriminalteknikk. En kombinasjon av kontinuerlig automatisert analyse av phishing-aktivitet sammen med en ekspert innen nettsikkerhet gir umiddelbar varsling som beskytter deg mot økonomisk tap og skade på omdømmet.

 • Forhindring av overtakelse av brukerkonto

  Brukere kan bli utsatt for svindel under arbeid med transaksjoner og lommebøker. Skadelige skript kan settes inn i JavaScript på en side og erstatte transaksjonsparameterne, hackere kan få tilgang til brukerens private nøkler, og sosial manipulering og phishing er fortsatt effektive metoder. Disse og mange andre trusler betyr at det er viktig å beskytte brukerkontoene. Vi tilbyr sikkerhetsløsninger for nett- og mobilkanaler for å sikre kontosikkerhet.

Hjelp døgnet rundt ved hacking

Profesjonell hjelp er tilgjengelig når du trenger det. Vi opererer i mer enn 200 land, fra 34 kontorer over hele verden, og hjelper deg døgnet rundt, hele året. Benytt deg av våre Premium-støttepakker, eller be om våre profesjonelle tjenester for å sikre at du får maksimalt utbytte av sikkerhetsinstallasjonen fra Kaspersky.

Tekniske dokumenter

Lær mer med tenkningslederskap fra våre globalt anerkjente nettsikkerhetseksperter

Risikoen

Helt fra starten av prosjektet mens du håndterer kommunikasjon og markedsføring, beregner viktige milepæler og leter etter strategiske allianser, holder angriperne på med å samle inn informasjon om deg. Målrettede angrep, inkludert DDoS, kan igangsettes enten under design- og betatestingstadiene eller etter prosjektets globale utrulling. Noen ganger kan disse angrepene være finansiert av skruppelløse konkurrenter. Før et angrep utfører hackerne omfattende forskning på teknologiske og designmessige svakheter ved plattformen. I de fleste tilfeller er fokuset på nettlaget, ettersom det kan være ustabilt og utrygt. Falske betatestere, partnere eller dedikerte utviklingsteam kan være ute etter tilgang til prosjektplattformen. De bruker tilgangen til å finne svakheter og utnytte dem.

 • Scan

  Prosjektteamet utsettes for skadelig programvare, phishing, sosial manipulering.

 • Scan

  Målrettede angrep forsøker å komme på innsiden og sette inn skadelig kode i kildekoden til prosjektet.

 • Scan

  Hemmelige nøkler fra klientlommebøkene kan bli stjålet.

 • Scan

  Forsøk på å komme på innsiden og plante en bakdør eller stjele påloggingsinformasjon for ekstern tilgang.

 • Scan

  Angrep via tredjeparter, som falske betatestere.

 • Scan

  Kryptovalutaklienter kan inneholde skadelig kode.