Hybridskysikkerhet er mer funksjonelt enn noen sinne

Laget for private og offentlige skyer

Gjør at du kan bygge et perfekt organisert og tilpasningsdyktig økosystem for nettsikkerhet, og gir sømløst organiserte funksjoner som kreves av flersky-arbeidsoppgaver, uten at det går på bekostning av effektiv ressursbruk.

Kaspersky Hybrid Cloud Security er konstruert for å beskytte programmer og data på dine fysiske, virtuelle og skybaserte arbeidsoppgaver, noe som sørger for bærekraft og økt samsvar i hele flerskymiljøet.


 • Neste generasjons beskyttelse

  Flerlags beskyttelse i sanntid for skybaserte arbeidsoppgaver, basert på maskinlæringsassistert beskyttelse mot skadelig programvare kombinert med et stort utvalg av beskyttelses- og forebyggingsteknologier og skyassistert trusseletterretning.

 • Konsolidert nettsikkerhet

  Helhetlig førsteklasses sikkerhet for alle typer arbeidsoppgaver og enheter, både fysiske og virtuelle, i hele det programvareaktiverte datasenteret ditt og det administrerte og offentlige nærværet i skyen.

 • Sømløs organisering

  Samlet administrering av alle programvareressursene dine lokalt og i skyen via en enkelt konsoll, noe som gir full synlighet og åpenhet og muliggjør jevn og effektiv organisering og administrasjon.

Egnet for

Nye bedriftsmål er i ferd med å endre IT-verdenen. Kaspersky Lab bidrar til å sikre at riktige nivåer av nettsikkerhet oppnås, uansett hvor komplekst hybridskymiljøet ditt er.

Kasusstudier

 • 
     Riverside Healthcare
  Riverside Healthcare

  Riverside Healthcare trengte å være sikre på at de kunne bekjempe sikkerhetstrusler, spesielt med et økende antall ansatte. Når nye maskiner og enheter ble brukt, klarte ikke det eksisterende anti-virus-systemet (AV) å oppdage dem.

 • Fubon Bank            
  Fubon Bank            

  Løsning:

  Fubon Bank ønsker å betjene hele landet fra hovedkontoret i Shanghai. Det krever et svært høyt nivå av nettverkssikkerhet, og det er samtidig nødvendig å beholde alle fordelene ved virtualisering. Med virtuelle infrastrukturer installert på stasjonære datamaskiner har Fubon Bank redusert driftskostnadene betydelig.

 • 
		Bank VTB24                   
  Bank VTB24                   

  Bank VTB24 driver mer enn 1 000 avdelinger rundt i landet og har et komplekst, moderne IT-nettverk med mer enn 3 000 virtuelle stasjonære datamaskiner. De trengte en sikkerhetsløsning for virtuelle miljøer som ikke medfører ekstra belastning på databehandlingsressursene, og som administreres fra en enhetlig konsoll.

Bruken

 • Sikre den private skyen din

  • Integrert agentfri sikkerhet for VMware NSX for vSphere, slik at sikkerheten og IT-lagene samarbeider for å gi økte beskyttelsesnivåer.
  • Patentert Light Agent-beskyttelse for virtuelle servere og VDI-plattformer med ressurseffektiv og feiltolerant drift.
  • Tradisjonell flerlags sikkerhet for fysiske servere, med innebygget beskyttelse mot løsepengevirus, forebygging av utnyttelse og teknologier som fanger opp adferd.
 • Forsvar AWS-forekomstene dine

  • Integrering med AWS API muliggjør enklere administrering av skyinfrastruktur og automatisert sikkerhet på alle AWS EC2-forekomstene dine.
  • Utfyller AWS’ egne skyinnebygde verktøy med proaktiv nettsikkerhet, forebygging av utnyttelse, integrert overvåking, kontroll over apper og enheter og til og med AI-assistert beskyttelse.
  • Alt er nå tilgjengelig på AWS MarketPlace for å støtte den digitale transformasjonsstrategien din og sikre skyaktivitetene dine.

  Les mer …

 • Beskytt Azure-skyen din

  • Vi gjør det enklere uansett hvor og hvordan du distribuerer sikkerhetstiltak til skyressursene dine, fra bedriftsmiljøer eller fra Azure MarketPlace.
  • Tilgjengelig som Azure-utvidelser for å forenkle klargjøring av sikkerhetsagenter på alle skybaserte arbeidsoppgaver, både nye og de som allerede er aktive.
  • Integrering med Azure Security Center bidrar til å redusere risikoen ved å gi forbedret synlighet over sikkerheten i hele Azure-skyen din.

  Les mer … 

24/7

Førsteklasses støtte døgnet rundt

Profesjonell hjelp er tilgjengelig når du trenger det. Vi opererer i mer enn 200 land, fra 34 kontorer over hele verden, og hjelper deg døgnet rundt, hele året. Benytt deg av våre Premium-støttepakker, eller be om våre profesjonelle tjenester for å sikre at du får maksimalt utbytte av sikkerhetsinstallasjonen fra Kaspersky Lab.

Tekniske dokumenter

Lær mer med tenkningslederskap fra våre globalt anerkjente nettsikkerhetseksperter

Systemkrav

Truslene

En enkelt infisert VM eller fil kan drastisk redusere avkastningen på hybridskyinvesteringen din. Delt sikkerhetsansvar forsterker behovet for at nødvendige sikkerhetsfunksjoner brukes på hver skybaserte arbeidsoppgave. Ikke la disse skybaserte arbeidsoppgavene bli det svakeste leddet i hele økosystemet ditt for bedriftssikkerhet.

 • Scan

  Feil balanse mellom IT- og sikkerhetsstrategier er meget skadelig for skymiljøer der bærekraften til bedriften blir påvirket.

 • Scan

  Hvis du ikke beskytter alle skybaserte arbeidsoppgaver og hele IT-miljøet, blir du et enkelt mål for nettkriminelle.

 • Scan

  En tilnærming som bare fokuserer på beskyttelse mot skadelig programvarer, fungerer i skyen. Det er nødvendig med flere beskyttelseslag og sikkerhetskontroller for å heve skyaktivitetene dine.

 • Scan

  Alvorlige brudd på datasikkerheten i skyene er vanligvis resultatet av å implementere sikkerhetsløsninger som manglende gjennomsiktighet.

 • Scan

  Ressursineffektive sikkerhetsverktøy kan forsinke hybridskyimplementering og påvirke sluttbrukerens produktivitet negativt.

 • Scan

  Mangel på API-integrering gir mindre effektiv sikkerhetklargjøring, men skybaserte arbeidsoppgaver trenger å bli beskyttet enten du kan se dem eller ikke.

Allianser

Sammen med vår teknologiallianser sikrer vi sømløs og kompromissløs digital transformasjon og sikker skybruk.

La oss starte samtalen og snakke med en av våre eksperter om hvordan ekte nettsikkerhet kan påvirke sikkerhetsstrategien til bedriften din. Ta kontakt.

Ressurser som er markert med en (*) er på engelsk

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk