Hva vi tilbyr

Blokkjedebasert teknologi blir stadig mer populært, og det brukes nå til å løse en rekke oppgaver. Og det handler ikke bare om kryptovaluta. Blokkjedeteknologiens mange bruksområder gjør den til et viktig element i å etablere forretningsprosesser som til og med kan brukes i produksjon.

Det finnes blokkjedeteknologi i IoT-nettverk, håndteringssystemer for arbeidsflyt, kryptovalutaer og på mange andre områder. Teknologien er nå en nøkkelkomponent og toppmoderne standard for en hel rekke bedrifter.

Selv om en blokkjede er basert på en sikker teknologi, kan den bli utsatt for ulike risikoer. Gitt det faktum at blokkjeder inneholder sensitiv informasjon om ressurser og infrastruktur for bestemte brukere og bedrifter, er det helt avgjørende å sørge for omfattende beskyttelse.

Hendelsesrespons og gjenoppretting

Umiddelbar respons på angrep, kompromittert identitet og sikkerhetsbrudd. Nøytraliser nettangrep uten å vente på at angriperne krasjer nettverket.

Programsikkerhetsvurdering

Gjennomgang av koder og oppdaging av trusler mot smartkontrakter og svakheter på plattform. Unngå tap forårsaket av skadelig kode i smartkontrakter eller blokkjede.

Opplæring og bevisstgjøring

Alle brukere må vite om de forebyggende sikkerhetstiltakene for å unngå lekkasjer. Finn ut hvordan du skal reagere når blokkjedeprogrammet er i faresonen, og hvordan du kan forhindre sikkerhetsbrudd.

Beskyttelse mot svindel og phishing

Sosial manipulering, svindel og phishing er fortsatt potensielle trusler selv mot beskyttede systemer.
Begrens risikoen for phishing og datalekkasje forårsaket av skadelig aktivitet.

Kasusstudier

Finn ut mer om hvordan bedrifter beskytter tokensalg, smartkontrakter og miljøer med løsninger fra Kaspersky

Bruken

 • Blockchain Apps Security

  Blokkjedebaserte nettverk og -programmer brukes på en rekke områder. Selv om en blokkjede er basert på en sikker teknologi, trenger den beskyttelse. Faren for utnyttelse, målrettede angrep eller uautorisert tilgang kan begrenses ved øyeblikkelig hendelsesrespons og systemgjenoppretting. For å hindre infiltrering sørger vi for gjennomgang av kildekoden, beskyttelse mot svindel og phishing samt brukeropplæring.

 • Token Offering Security

  «Token Offering» eller «Token Sales» er ment å tiltrekke investorer ved selge bedrift-token. Token Offering-prosjekter er hovedsakelig basert på kombinert teknologi og trenger gjennomgang av kode samt sikkerhetsvurdering av program. Det inkluderer beskyttelse mot svindel og phishing, sikkerhetsovervåkning av nettsted, testing med tanke på sikkerhetsbrudd og DDoS-beskyttelse. Vi gjennomgår koden til smartkontrakter med blokkjede for å avsløre sårbarheter. Granskning og rapportering av hendelser sikrer konstant beskyttelse. Opplæring i netthygiene bidrar til at brukerne ikke gjør kritiske feil.

 • Crypto Exchange Security

  En kryptobørs er et sted hvor brukere kan bytte og kjøpe ulike kryptovaluta. Slike steder er også sårbare for nettrusler. Kryptobørser krever konstant beskyttelse og overvåking, inkludert forebygging mot målrettede angrep, DDoS-beskyttelse, nettstedovervåking og regelmessige kodegjennomganger. Sikkerhetsrapporter, hendelsesrespons og testing etter svakheter er også inkludert. Brukerne blir opplært til å gjenkjenne og unngå svindel- og phishing-forsøk som del av opplæringen av netthygiene.

Hjelp døgnet rundt ved hacking

Profesjonell nettsikkerhetsrespons er tilgjengelig når du trenger det. Vi opererer i mer enn 200 land, fra 34 kontorer over hele verden, og hjelper deg døgnet rundt, hele året. All vår globale ekspertise kan settes inn for å løse sikkerhetshendelsen din.

Tekniske dokumenter

Lær mer med tenkningslederskap fra våre globalt anerkjente nettsikkerhetseksperter

Risikoen

Brukere av et blokkjedenettverk kan bli utsatt for phishing-angrep. Svindlere lager falske ICO-nettsteder og -huber for å lure brukere til å utføre betalinger til falske lommebøker. Konfigurasjonsfeil samt usikker datalagring og usikre dataoverføringer kan forårsake lekkasje av sensitiv informasjon. Man kan miste kontrollen over et system på grunn av feil i koden. Dette er enda farligere når det er sentraliserte komponenter i plattformen.

 • <p>Mange ICO- og kryptobørsnettsteder er sårbare overfor DDoS-angrep. De trenger omfattende beskyttelse for å heve sikkerhetsnivået og minimere sikkerhetsbrudd.</p>

  Mange ICO- og kryptobørsnettsteder er sårbare overfor DDoS-angrep. De trenger omfattende beskyttelse for å heve sikkerhetsnivået og minimere sikkerhetsbrudd.

 • <p>Koden i smartkontrakter og blokkjeder kan inneholde feil eller store bakdører. Disse kan være inngangsporter for hackere.</p>

  Koden i smartkontrakter og blokkjeder kan inneholde feil eller store bakdører. Disse kan være inngangsporter for hackere.

 • <p>Ikke alle blokkjedeprogrammer er desentraliserte. Kryptobørser har fortsatt sterke sentraliserte aspekter som utgjør et attraktivt mål for hackere.</p>

  Ikke alle blokkjedeprogrammer er desentraliserte. Kryptobørser har fortsatt sterke sentraliserte aspekter som utgjør et attraktivt mål for hackere.

 • <p>Sosial manipulering, svindel og phishing er fortsatt potensielle trusler selv for godt beskyttede systemer som blokkjeder, som innebærer at svindlere kan få tak i brukernes påloggingsinformasjon.</p>

  Sosial manipulering, svindel og phishing er fortsatt potensielle trusler selv for godt beskyttede systemer som blokkjeder, som innebærer at svindlere kan få tak i brukernes påloggingsinformasjon.

 • <p>I enkelte tilfeller, hvis angripere kontrollerer over 50 % av blokkjeden, vil de kunne være i stand til å verifisere ulovlige transaksjoner.</p>

  I enkelte tilfeller, hvis angripere kontrollerer over 50 % av blokkjeden, vil de kunne være i stand til å verifisere ulovlige transaksjoner.

 • <p>De fleste brukere er som regel ikke kjent med grunnleggende nettsikkerhetstiltak og hvordan de skal reagere ved et angrep.</p>

  De fleste brukere er som regel ikke kjent med grunnleggende nettsikkerhetstiltak og hvordan de skal reagere ved et angrep.

Relatert til denne løsningen