PRODUKT

Kaspersky Hybrid Cloud Security for Azure

Effektiviser sikkerhet, og øk samsvar i Azure-skyen din

Skysikkerhet som fungerer

Mest prisbelønte, mest ettertraktet, mest pålitelige

Vi har utviklet en enestående beskyttelse i flere lag for arbeidsoppgaver i Microsoft Azure. Oppfylle de felles sikkerhetsansvarene dine med en perfekt balansert kombinasjon av smidig kontinuerlig sikkerhet og overlegen effektivitet, noe som beskytter dataene dine mot de mest avanserte truslene, både fremtidige og nåværende, uten at det går på bekostning av skymiljøytelsen.

Med Kaspersky Labs omfattende løsning for Microsoft Azure kan du være trygg på at sikkerheten til alt du legger inn i skyen følger bedriftens standarder, og at dataene og brukerne dine er beskyttes hele tiden.

Skyvennlig beskyttelse

Tilgjengelig via Azure Extensions, slik at du kan klargjøre nettsikkerhetsfunksjonene direkte i de skybaserte arbeidsoppgavene og holde bedriftsappene dine som alltid er på, trygge og sikre.

Enhetlig organisering

Nettsikkerhet som blir en naturlig del av skyøkosystemet ditt, takket være effektiv sikkerhetsklargjøring og overvåking via integrering i Azure Security Center.

Harmonisert miljø

Sikkerhetsfunksjoner som er best i klassen og administrering og synlighet på bedriftsnivå sikrer at alle skybaserte arbeidsoppgaver, uansett hvor de er plassering, fungerer i et helt sikkert hybridskyøkosystem.

Egnet for

Skybruken øker i alle bransjer. Med løsningen vår for hybridskysikkerhet kan vi levere nødvendig nettsikkerhetsnivå, uansett hvor komplekst hybridskymiljøet ditt er.

Bruken

 • Forenkler sikkerhetsklargjøring

  Du kan distribuere beskyttelse i flere lag for Azure-skyarbeidsoppgaver i sanntid –rett fra Azure MarketPlace, basert på maskinlæringsassistert beskyttelse mot skadelig programvare kombinert med en et stort utvalg av beskyttelses- og forebyggingsteknologier.

 • Gjør skyene enda sikrere

  Vi utfyller Azure-skyens egne innebygde verktøy med proaktiv nettsikkerhet, inkludert beskyttelse mot skadelig programvare, forebygging av utnyttelse, integritet overvåking, logginspeksjon, app- og enhetskontroller, og til og med teknologier for beskyttelse mot løsepengevirus.

 • Beskytter hele hybridskyen din

  Bygg et perfekt organisert og tilpasningsdyktig nettsikkerhetsøkosystem som leverer nøyaktig de funksjonene hybridskyarbeidsoppgavene krever, mens ressurseffektivitet og sømløs organisering fortsatt er svært viktig.

24/7

Førsteklasses støtte døgnet rundt

Profesjonell hjelp er tilgjengelig når du trenger det. Vi opererer i mer enn 200 land, fra 34 kontorer over hele verden, og hjelper deg døgnet rundt, hele året. Benytt deg av våre Premium-støttepakker, eller be om våre profesjonelle tjenester for å sikre at du får maksimalt utbytte av sikkerhetsinstallasjonen fra Kaspersky Lab.

Tekniske dokumenter

Lær mer med tenkningslederskap fra våre globalt anerkjente nettsikkerhetseksperter

Støttede plattformer

Truslene

En enkel forekomst av infisert sky kan ha en dramatisk negativ effekt på hele skyoverføringsstrategien din. Delt sikkerhetsansvar forsterker behovet for nødvendige sikkerhetsfunksjoner som skal brukes på Microsoft Azure-skyarbeidsoppgavene dine.

 • <p>Feil balanse mellom IT- og sikkerhetsstrategier er meget skadelig for skymiljøer der bærekraften til bedriften blir påvirket.</p>

  Feil balanse mellom IT- og sikkerhetsstrategier er meget skadelig for skymiljøer der bærekraften til bedriften blir påvirket.

 • <p>En tilnærming som bare fokuserer på beskyttelse mot skadelig programvarer, fungerer i skyen. Det er nødvendig med flere beskyttelseslag og sikkerhetskontroller for å heve skyaktivitetene dine.</p>

  En tilnærming som bare fokuserer på beskyttelse mot skadelig programvarer, fungerer i skyen. Det er nødvendig med flere beskyttelseslag og sikkerhetskontroller for å heve skyaktivitetene dine.

 • <p>Alvorlige brudd på datasikkerheten i skyene er vanligvis resultatet av å implementere sikkerhetsløsninger som manglende gjennomsiktighet.</p>

  Alvorlige brudd på datasikkerheten i skyene er vanligvis resultatet av å implementere sikkerhetsløsninger som manglende gjennomsiktighet.

 • <p>Mangel på API-integrering gir mindre effektiv sikkerhetklargjøring, men skybaserte arbeidsoppgaver trenger å bli beskyttet enten du kan se dem eller ikke.</p>

  Mangel på API-integrering gir mindre effektiv sikkerhetklargjøring, men skybaserte arbeidsoppgaver trenger å bli beskyttet enten du kan se dem eller ikke.

Allianser

Sammen med teknologialliansene våre hjelper vi med å gjøre veien mot digital transformasjon og sikker skybruk enklere.

Relaterte løsninger

Resources marked with an asterisk (*) are in English.