PRODUKT

Kaspersky Hybrid Cloud Security for AWS

Automatiser sikkerhetsklargjøring og gjør organisering i AWS-skyen din enklere

Si hei til den sikre skyfremtiden

Evigvarende beskyttelse for AWS-arbeidsoppgavene dine

AWS er den ledende offentlige skyleverandøren, som tilbyr det mest avanserte skymiljøet på markedet, med enestående pålitelighet og skalerbarhet som gir deg en rekke skyinnebygde sikkerhetsverktøy for å bygge grenseløse miljøer på bedriftsnivå.

Den delte sikkerhetsansvarmodellen bestemmer imidlertid behovet for ekstra sikkerhetsfunksjoner, slik at et elastisk nettsikkerhetslag sikrer hele skymiljøet ditt og beskytter dataene du har på AWS-arbeidsoppgavene.

Filosofien vår har vært å lage en velbalansert blanding av beskyttelse som er best i klassen, ressurseffektiv nettsikkerhet og organiseringfunksjoner på bedriftsnivå for AWS-miljøet ditt. Til dels takket være integrering via AWS API gjør vi dette bedre enn noen andre.

Automatisert og sikkert

Vi gjør slik at skyen og sikkerhetslaget til skyen kommuniserer og samarbeider. Integrering via AWS API betyr at du kan se inn i alle hjørner, forstå hvordan skyen din er organisert og klargjøre sikkerhetsfunksjonene fra ende til annen, noe som beskytter alle skyarbeidsoppgavene dine.

Intelligent og elastisk

Neste generasjon nettsikkerhet innebærer at folk og maskiner arbeider sammen for å bygge et elastisk, tilpasningsdyktig skysikkerhetsmiljø. Dette er det vi tilbyr, slik at du og den integrerte skybaserte sikkerheten din kan oppdage og reagere på de mest avanserte Internett-truslene.

Gjennomsiktig og enhetlig

AWS API-integrering skaper helhetlig administrasjon av alle IT-ressursene dine, både lokalt og i skyen, gjennom et enkelt konsoll, noe som gir full synlighet og gjennomsiktighet og muliggjør jevn og effektiv organisering og administrering.

Egnet for

Skybruk endrer hvordan bedrifts-IT gjøres. Hos Kaspersky Lab sørger vi for nødvendige nivåer av Internett-sikkerhet, uansett hvor komplekst hybridskymiljøet ditt er.

Bruken

 • Ustoppelig sikkerhet for AWS EC2

  Skybruk har aldri vært så sømløst og fortsatt så sikkert. Kaspersky Labs sikkerhetsløsning for AWS sørger for at integrering med AWS API muliggjør enklere administrering av skyinfrastruktur og automatisert sikkerhet på alle AWS EC2-forekomstene dine.

 • Gir enda mer beskyttelse

  Vi utfyller AWS’ egne skyintegrerte verktøy med proaktiv nettsikkerhet, forebygging av utnyttelse, integritetsovervåking, loggkontroll, appkontroller, og til og med AI-assistert beskyttelse og beskyttelse mot løsepengevirus. Ett produkt for å bekjempe alle former for Internett-trusler.

 • Sikkerhet «for» og «fra» skyen

  Den mest prisbelønte, mest anerkjente og mest ettertraktede beskyttelsen for AWS EC2-forekomstene dine er også tilgjengelig på AWS MarketPlace, noe som gjør skymigreringen enkel og trygg. Hva kan vel være bedre enn den best sikkerheten for skyen, tilgjengelig fra skyen?

24/7

Førsteklasses støtte døgnet rundt

Profesjonell hjelp er tilgjengelig når du trenger det. Vi opererer i mer enn 200 land, fra 34 kontorer over hele verden, og hjelper deg døgnet rundt, hele året. Benytt deg av våre Premium-støttepakker, eller be om våre profesjonelle tjenester for å sikre at du får maksimalt utbytte av sikkerhetsinstallasjonen fra Kaspersky Lab.

Tekniske dokumenter

Lær mer med tenkningslederskap fra våre globalt anerkjente nettsikkerhetseksperter

Støttede plattformer

Truslene

En enkel forekomst av infisert sky kan ha en dramatisk negativ effekt på hele skyoverføringsstrategien din. Delt sikkerhetsansvar forsterker behovet for at nødvendige sikkerhetsfunksjoner brukes på alle AWS-skyarbeidsoppgavene dine.

 • <p>Feil balanse mellom IT- og sikkerhetsstrategier er meget skadelig for skymiljøer der bærekraften til bedriften blir påvirket.</p>

  Feil balanse mellom IT- og sikkerhetsstrategier er meget skadelig for skymiljøer der bærekraften til bedriften blir påvirket.

 • <p>En tilnærming som bare fokuserer på beskyttelse mot skadelig programvarer, fungerer i skyen. Det er nødvendig med flere beskyttelseslag og sikkerhetskontroller for å heve skyaktivitetene dine.</p>

  En tilnærming som bare fokuserer på beskyttelse mot skadelig programvarer, fungerer i skyen. Det er nødvendig med flere beskyttelseslag og sikkerhetskontroller for å heve skyaktivitetene dine.

 • <p>Alvorlige brudd på datasikkerheten i skyene er vanligvis resultatet av å implementere sikkerhetsløsninger som manglende gjennomsiktighet.</p>

  Alvorlige brudd på datasikkerheten i skyene er vanligvis resultatet av å implementere sikkerhetsløsninger som manglende gjennomsiktighet.

 • <p>Mangel på API-integrering gir mindre effektiv sikkerhetklargjøring, men skybaserte arbeidsoppgaver trenger å bli beskyttet enten du kan se dem eller ikke.</p>

  Mangel på API-integrering gir mindre effektiv sikkerhetklargjøring, men skybaserte arbeidsoppgaver trenger å bli beskyttet enten du kan se dem eller ikke.

Allianser

Sammen med vår teknologiallianser sikrer vi sømløs og kompromissløs digital transformasjon og sikker skybruk.

Relaterte løsninger

Resources marked with an asterisk (*) are in English.