Topp 3-resultat innen hvert bruksområde i Gartners rapport om kritiske funksjoner for plattformer for endepunktbeskyttelse

FÅ TILGANG TIL RAPPORTEN

Gartner vurderer kritiske funksjoner for 21 EPP-løsninger

Denne siste rapporten fra Gartner vurderer produkter fra ledende leverandører av endepunktbeskyttelse opp mot de kritiske funksjonene som alle bedrifter trenger.

Rapporten er en fortsettelse av Gartners 2018 Magic Quadrant Endpoint Protection-analyse og analyserer hvilke funksjoner leverandørene tilbyr på ni viktige områder, inkludert forebygging, konsollvarsler og -respons, kjernefunksjonalitet i EDR (Endpoint Detection and Response), tredjeparts integrasjon og administrerte tjenester (MSS/MDR),

Disse vurderes opp mot behovene i tre typer bedrifter, klassifisert etter bruksområde i henhold til deres tilnærming til endepunktbeskyttelse.

Få tilgang til denne rapporten direkte for å finne ut følgende:

  • Hvilke spesifikke funksjoner en bedrift som din for øyeblikket får mest utbytte av, og hvordan de forholder seg til teknologier som EDR.
  • Hvordan EPP+EDR-produkter fra 21 ledende leverandører lever opp til disse forventningene, og hvorfor Kaspersky Labs EPP-løsning befinner seg blant topp tre i alle tre bruksområdene.

Gjennomgående høy ytelse i uavhengige tester er kjennetegnet på Kaspersky Labs suksess. Finn ut hvorfor vår visjon om ekte nettsikkerhet betyr at vi kan tilby de kritiske funksjonene bedriften din trenger.

FÅ TILGANG TIL GARTNER-RAPPORTEN HER

Denne grafikken ble publisert av Gartner, Inc. som en del av en større undersøkelse, og bør vurderes i sammenheng med hele det aktuelle dokumentet.
Gartner går ikke god for noen leverandør, noe produkt eller noen tjeneste som er beskrevet i Gartners undersøkelsespublikasjoner, og råder ikke teknologibrukere til å velge bare de leverandørene som har de høyeste rangeringene eller tilsvarende. Gartners undersøkelsespublikasjoner består av meninger som finnes i Gartners undersøkelsesorganisasjon, og skal ikke tolkes som konstateringer av fakta. Gartner fraskriver seg alt garantiansvar, uttrykt eller underforstått, med hensyn til disse undersøkelsene, inkludert garantier om salgbarhet eller egnethet for et bestemt formål.
.