Hva er den automatiske fornyelsestjenesten?

Uavbrutt beskyttelse - Abonnementet fornyes automatisk, og du får kontinuerlig beskyttelse

Ingen bekymringer, visshet om at enhetene dine alltid er sikre

Du sparer tid – Vi tar oss av alt for deg og sender deg varsler for å informere deg om den neste faktureringsdatoen og bekrefte at lisensen er fornyet

De nyeste funksjonene - Du har alltid tilgang til de nyeste versjonene våre

Overførbar beskyttelse – Det er enkelt å beskytte en ny PC med det samme abonnementet.

Du kan si opp abonnementet på denne tjenesten når som helst

Hvordan fungerer det?

Hvordan blir abonnementet mitt automatisk fornyet?

Vær oppmerksom på at du ikke trenger å gjøre noe for å fornye abonnementet ditt. Før abonnementet utløper, vil du motta en e-post om beløpet og hvilken dato du blir belastet på. Du kan avbryte den automatiske fornyelsestjenesten eller ikke gjøre noen ting. Du kan enkelt avbryte den automatiske fornyelsestjenesten ved å følge koblingene i e-posten. Det samme kredittkortet som du brukte ved det opprinnelige kjøpet, blir belastet. Du mottar deretter en bekreftelse på e-post når fornyelsen er gjennomført. Kaspersky Lab-programvaren fornyes automatisk. Du trenger ikke en ny aktiveringskode eller å gjøre noe annet for å forbli beskyttet i den neste perioden. Lisensen fornyes automatisk, og du forblir beskyttet uten å noen gang måtte trykke på flere knapper.

Hvis det av én eller annen grunn ikke er mulig å belaste kortet (kanskje kredittkortet er utløpt), blir du sendt en påminnelse på e-post om at du må oppdatere kreditt- eller debetkortopplysningene dine. Hvis du ikke klarer å løse problemet umiddelbart og abonnementet utløper, kan du gå til Kaspersky Labs senter for fornyelse og oppgradering. .

Merk: Den nye lisensperioden begynner med én gang kjøpet er fullført. Du får mest mulig for pengene hvis du aktiverer lisensen så fort som mulig.

Hvordan kan jeg avbryte den automatiske fornyelsestjenesten?

Du kan avbryte den automatiske fornyelsestjenesten ved å logge på Kontoopplysninger og følge instruksjonene nedenfor:

  • Angi bestillingsnummeret i delen Raskt bestillingssøk. Du kan se nummeret på siden med bestillingsbekreftelsen eller i e-posten med bestillingsbekreftelsen som du mottok da du gjorde det opprinnelige kjøpet.
  • Angi passordet som du også finner i e-posten med bestillingsbekreftelsen.
  • Når du er logget på, får du se én Avbryt-knapp og én Forny-knapp.
  • Trykk på Avbryt for å avslutte den automatiske fornyelsestjenesten. Produktet forblir aktivt frem til abonnements utløpsdato.

eller

Avbryt den automatiske fornyelsestjenesten ved å sende inn en forespørsel til kundeservice og følge instruksjonene nedenfor:

  • Angi bestillingsnummeret på skjemaet. Du kan se nummeret på siden med bestillingsbekreftelsen eller i e-posten med bestillingsbekreftelsen som du mottok da du gjorde det opprinnelige kjøpet.
  • Angi og verifiser e-postadressen du oppga da du gjorde kjøpet.
  • I delen Velg et emne velger du Abonnementforespørsel fra rullegardinlisten, og deretter velger du Avbryt automatisk fornyelse av abonnementet.
  • Klikk på Send e-post-knappen for å sende forespørselen.
  • Du mottar da en bekreftelse på e-post om at forespørselen om å avbryte den automatiske fornyelsestjenesten, behandles.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk