Mohammad Amin Hasbini

Senior Security Researcher, Global Research and Analysis Team

Mohammad Amin Hasbini begynte i Kaspersky Lab i 2013, som senior sikkerhetsforsker i Global Research and Analysis Team (GReAT). Amin er ansvarlig for Kasperskys ekspertposisjonering i Midtøsten, Tyrkia og Afrika og for forskningsutvikling og kunnskapsstøtte ved det regionale kontoret i Dubai..

Før han begynte i Kaspersky Lab, var Amin senior sikkerhets- og personvernkonsulent i Deloitte & Touche ME, og før det igjen sikkerhetsingeniør i DataConsult Lebanon. Amin leder mange prosjekter innen infrastruktur, sikkerhetsrådgivning og penetrasjonstesting for offentlige virksomheter, banker og tjenesteleverandører, spesielt i Midtøsten og GCC-regionen. Han er også instruktør for informasjonssikkerhetskurs, som kriminalteknikk og analyse av skadelig programvare, EC-Council Ethical Hacker og Cisco CCNA Security.

Amin er spesialist på nettrusseletterforskning og begrensning av målrettede angrep. Han har en mastergrad i nettverks- og systemsikkerhet (Saint-Joseph-universitetet, Libanon) og arbeider på sin doktorgrad ved Brunel University London. Han har også ulike sertifiseringer fra GIAC, EU-rådet, CISCO, EMC RSA, Harvard Business Publishing og British Standards Institution.


Andre medlemmer av dette teamet