Marco Preuss

Director, Global Research and Analysis Team, Europa

Marco ble utnevnt til direktør for selskapets Global Research and Analysis Team i Europa i mars 2013. Før han ble direktør for Europa, var Marco leder for Kaspersky Labs Global Research and Analysis Team i Tyskland og Senior Security Researcher.

Marco har jobbet med nettverk- og IT-sikkerhet siden tidlig 2000-tallet. Med sin lange fartstid er han ansvarlig for å overvåke trusselbildet i Europa mens han spesialiserer seg i trusselintelligens, darknet, passordsikkerhet, IoT-sikkerhet og personvern. I tillegg til forskningsbaserte prosjekter, er Marco en regelmessig foredragsholder for både lukkede og åpne begivenheter, og på den måten holder tett kontakt med sikkerhetspartnere.

Marco begynte sin karriere i Kaspersky Lab i 2004, som teknisk konsulent med ekspertkunnskap om Linux- og Unix-baserte systemer. Han var også involvert i administrasjon av konsernsalg, før han gikk videre til å være teknisk kontaktperson for OEM-avdelingen, med støtte for tilpassede løsninger. Marco har deltatt i utviklingen av nettbaserte tjenester og systemer for markedsførings- og detaljomsetningsavdelingene og har jobbet mye med selskapets produktdesignteam. Marco jobbet omfattende med selskapets produktdesign og utviklingsteams. Han ble deretter med i researchteamet som en virusanalytiker i 2009.


Andre medlemmer av dette teamet

 • David Emm

  Principal Security Researcher, Global Research and Analysis Team

 • Kurt Baumgartner

  Principal Security Researcher, Global Research and Analysis Team

 • Dmitry Bestuzhev

  Director, Global Research and Analysis Team, Latin-Amerika

 • Vicente Diaz

  Principal Security Researcher, Global Research and Analysis Team