Costin Raiu

Director, Global Research and Analysis Team

Costin Ionescu spesialiserer seg på å analysere avanserte vedvarende trusler og angrep fra skadelig programvare på høyt nivå. Han leder det globale forsknings- og analyseteamet i Kaspersky som forsket på den indre virkemåten til Stuxnet, Duqu, Flame, Gauss og nylig Red October, MiniDuke og Mask. Costins arbeid omfatter analyse av skadelige nettsteder, utnyttelse og skadelig nettbankprogramvare.

Costin Ionescu har mer enn 19 års erfaring innen antivirusteknologi og sikkerhetsforskning. Han er medlem av Virus Bulletin Technical Advisory Board, medlem av Computer AntiVirus Researchers’ Organization (CARO) og journalist for Wildlist Organization International. Før han begynte i Kaspersky Lab, jobbet Costin for GeCad som forskningsdirektør og datasikkerhetsekspert i gruppen for antivirusutvikling RAV.

Costin begynte i Kaspersky Lab i 2000. Før han ble direktør for Global Research and Analysis Team i 2010, var Costin leder for sikkerhetsekspertene og hadde ansvaret for forskningsinnsatsen i EEMEA-regionen.

Blant hobbyene hans er sjakk, aritmetikk med høy presisjon, kryptografi, kjemi, fotografi og science fiction-litteratur.


Andre medlemmer av dette teamet