Vår unike erfaring og kunnskap

Den raske spredningen av nye teknologier gir mennesker nye muligheter. Men den resulterende, økende avhengigheten av IT gjør nettrusler til et globalt problem. Siden IT-bransjen har blitt så viktig for verden, har ekspertise innen IT-sikkerhet blitt dobbelt så viktig. Vi i Kaspersky forstår verdens nettrusselbilde, og våre eksperter besitter enorm kunnskap og erfaring i å oppdage og nøytralisere alle former for skadelige programmer. Den enorme mengden ekspertise vi har tilegnet oss gjennom mange år med å bekjempe de store IT-truslene, er vår mest verdifulle ressurs.

Vårt Global Research and Analysis Team (GReAT) er en elitegruppe av ledende sikkerhetseksperter som opererer over hele verden og sørger for ledende informasjon om og forskning på Internett-trusler.

Teamet er velkjent for oppdagelsen og granskingen av verdens mest avanserte trusler, inkludert nettspionasje og nettsabotasjetrusler som Flame og miniFlame, Gauss, RedOctober, NetTraveler, Icefog, Careto/The Mask, Darkhotel, Regin, Cloud Atlas, Epic Turla, Equation og Duqu 2.0. For å loggføre alle de banebrytende kampanjene med skadelig programvare som har blitt etterforsket av GReAT, har Kaspersky startet en loggbok for målrettede Internett-angrep, Targeted Cyberattack Logbook.