Ytelse er viktig

Motorsport og nettsikkerhet har mye mer til felles enn du kanskje skulle tro.

I den fartsfylte Formula One™-verdenen betyr ytelse alt, og Scuderia Ferrari vet godt hva dette betyr.

Når forbrukere og selskaper trenger IT-sikkerhet de kan stole på, er god ytelse det som utgjør forskjellen på det å være beskyttet og det å bli offer for de siste Internett-truslene.

Ytelse er viktig

Hvorfor Scuderia Ferrari?

Som det eldste, og det mest suksessrike, teamet i den lange historien til Formula One™, er Scuderia Ferrari respektert for prestasjonene og lidenskapen deres.

I 2010 inngikk Kaspersky Lab en sponsoravtale med Scuderia Ferrari, og vi har nylig forlenget avtalen. Hvis du tar en nærmere titt på bilene, førernes kjøredresser og hjelmer og uniformen til mekanikerne, kan du se Kaspersky Lab-merket.

Hvorfor Scuderia Ferrari?

Hvorfor Kaspersky Lab?

Nå som det blir stadig flere og mer sofistikerte Internett-trusler og skadelige programvarer, trenger alle bedrifter solid sikkerhet.

I 2013 inngikk vi en avtale om at Kaspersky Labs sikkerhetsløsninger skal beskytte Ferraris IT-systemer – helt fra det legendariske produksjonsanlegget i Maranello til bilene ute på banen og alt mellom.

I denne korte videoen kan du se hvordan sikkerhetsløsningene våre bidrar til å beskytte Ferrari.

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du klikke her for å gå til siden "Kaspersky Lab sammen med Scuderia Ferrari".

MER OM SAMARBEIDET VÅRT

Videoen ble laget av Kaspersky Lab i 2017 i samarbeid med Scuderia Ferrari.

Nå er vi også på banen

Etter to vellykkede år girer vi opp og presenterer vårt nye team i PRO-klassen i Blancpain GT Endurance-serien for 2017.

Vi er stolte over å ha de verdenskjente, profesjonelle racerførerne Giancarlo Fisichella, Marco Cioci og James Calado med på laget bak rattet på vår Ferrari 488 GT3. Vi arbeider hardt for å hjelpe teamet vårt med å oppnå en plass på pallen, og du kan følge med på teamets prestasjoner .

Nå er vi også på banen

Håpet for fremtiden

Siden 2013 har vi støttet Antonio Fuoco – en kommende stjerne fra Ferrari Driver Academy. I 2017-sesongen skal Antonio konkurrere i GP2-serien.

Vi er selvfølgelig også opptatt av å hjelpe bedrifter og hjemmebrukere, slik at de i fremtiden skal være beskyttet mot Internett-trusler. Utfordringen med å beskytte IT-systemer i et produksjons- og konkurransemiljø med mye press, hjelper oss med å utvikle innovative teknologier som kan bidra til å beskytte alle Kaspersky Lab-kunder.

Håpet for fremtiden

OPPDAG MER

Klikk her for å lære mer om Kaspersky Motorsport.

Besøk Kaspersky Motorsport

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk