For studenter

Studentrelasjoner er vårt hovedfokus og vår høyeste prioritet. Vi har spesialiserte tekniske praksisprogrammer, arrangementer på campus og internt, studentpraksiser og mye mer. Vi har ikke fokus på teori, men lar våre praktikanter arbeide sammen med toppeksperter på IT-sikkerhet og håndtere virkelige og utfordrende oppgaver hos en av de viktigste IT-sikkerhetsleverandørene.

Våre praksisprogrammer og fantastiske instruktører vil dele sin utrolige ekspertise med deg. Du får i tillegg mulighet til et dypdykk i bransjen for informasjonssikkerhet og virkelige prosjekter. Studer og få mer erfaring på samme tid. Det er virkelig mulig å redde verden sammen med oss! Gå til det lokale nettstedet for mer informasjon.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedene våre. Ved å bruke og navigere rundt på dette nettstedet godtar du dette. Du kan finne detaljerte opplysninger om bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet ved å klikke på koblingen for mer informasjon.

Godta og lukk