Karriere og faglig utvikling

Kaspersky Lab tilbyr sine ansatte unike muligheter til faglig utvikling og karrierevekst i et av de fremste internasjonale IT-sikkerhetsselskapene. For oss er en karriere en vei som den enkelte velger selv. Vi verdsetter og respekter karrieren til fagfolk så vel som ledere, og vi er klare til å støtte alle våre teammedlemmer, uavhengig av om de sikter mot en lederstilling eller kontinuerlig faglig vekst.

Uansett hvilken karrierevei du velger, kan vi tilby alt du trenger for å nå målet. Våre opplæringsprogrammer har blitt utviklet for våre medarbeidere for å opprette et spesielt miljø som bidrar til personlig vekst. Vi tilbyr våre ansatte et verktøysett for utvikling.

«Vi er her for å redde verden. Vi mener at alle – fra hjemme-PC-brukere og små bedrifter til store konserner og myndigheter – bør være frie til å få mest mulig ut av teknologien uten innbrudd eller andre sikkerhetsbekymringer.»
Eugene Kaspersky, styreformann og administrerende direktør i Kaspersky Lab

Kaspersky Lab – hvorfor jobbe for oss?

Kaspersky Lab er verdens største privateide leverandører av løsninger for endepunktbeskyttelse, en av de fire fremste leverandørene av endepunktbeskyttelse og en innovativ leverandør av sikkerhetsprogramvare for hjem og bedrifter.