Life@Kaspersky Lab

   

Hvorfor bør du velge Kaspersky Lab?

For en stund siden var målet vårt enkelt – å gi vanlige brukere et sikkert Internett. Men mer nylig har situasjonen endret seg: Den digitale verden har blitt mye større og mer kompleks. Hver dag dukker det opp et enormt antall nye og stadig mer forseggjorte trusler i den digitale verden. Og det betyr ikke bare noen tenåringer som kjeder seg og vil ha et kick av å lese e-posten din: Dagens Internett-kriminelle er i stand til å ødelegge bedrifter og menneskeliv.

Det er grunnen til at vi i Kaspersky Lab hver dag jobber for å opprettholde den digitale verdens forsvarslinjer og sørge for at den ikke stuper ned i kaos. Vi slåss ikke bare mot virus, men mot hele organisasjoner av Internett-kriminelle grupper. De fleste mennesker har ingen idé om at det skjer alvorlige slag rett ved siden av dem på Internett hver dag. Det faktum at mennesker forblir uvitende om disse slagene, er fortsatt den beste indikatoren på vårt vellykkede arbeid. Alle som kjemper sammen med oss er vår venn, allierte og bror eller søster – ekte forsvarere som ikke trenger å skryte av sin storhet.

Vårt arbeid kan sammenlignes med arbeidet til spesialagenter. Vi er på vakt 24 timer i døgnet, 365 dager i året over hele verden. Hver enkelt av oss har sine egne ferdigheter, fra feildeteksjon til utforming av brukergrensesnitt, men sammen danner vi én samlet styrke. Vi er et globalt selskap som har hovedutviklingssenteret vårt i Moskva. Vi har ett enkelt mål – å forsvare den digitale verden og gjøre den tryggere for alle.

   

Læring og utvikling

Kaspersky labs lærings- og utviklingsoppdrag: å dyrke et lærings- og utviklingsmiljø for medarbeiderne for å gjøre dem i stand til å implementere en visjon om fremtidig internett-sikkerhet gjennom nyskapende teamlæring, progressive mentale modeller og systemtenkning på alle områder.

Drivkraften til Kaspersky Lab er fagfolk i verdensklasse som forsker på Internett-trusler og utvikler ledende sikkerhetsteknologier. Kunnskap og ekspertise er kjernen i verdiene våre. Derfor skaper vi globale læringsmiljøer for å dele og forbedre disse verdiene.

En medarbeider og hans leder fastsetter utviklingsmål gjennom jevnlige samtaler og tilbakemeldingsøkter. Deretter kommer det globale lærings- og utviklingsteamet inn i bildet og lager en utviklingsrute med et utvalg av verktøy og alternativer for å forbedre medarbeiderens ferdigheter og kunnskap som er avgjørende for vedvarende og vellykket innsats.

Det globale lærings- og utviklingssystemet består av fem hovedblokker:

  • Myke ferdigheter – EcoSet og tilpassede programmer
  • Harde ferdigheter – eksterne tekniske kurs
  • Språklæring – ansikt til ansikt / hybrid / nettprogrammer
  • Læringsmiljøinitiativer – Eggucation, alle underviser alle, karrierekveld osv.
  • Talentadministrasjon – utviklingssentre tilgjengelige ved nominasjon

Samtidig verdsettes initiativer til egenutvikling tradisjonelt i Kaspersky Lab, og selskapet tilbyr alle verktøy som er nødvendige for å dekke medarbeidernes behov. Og selvfølgelig står medarbeideren og hans/hennes opplæring på arbeidsplassen i sentrum for hele utviklingssystemet. Som Aristoteles sa: «Det vi må lære før vi kan gjøre det, det lærer vi ved at vi gjør det.»